Top

Ik ben nog altijd dol op het lezen van blogs. Door de jaren heen heb ik dan ook een aantal favoriete blogs ontwikkeld, maar er zitten ook heel wat nieuwere blogs tussen. Hoe ik deze heel gemakkelijk volg laat ik je zien in deze blog.

Kennen jullie Feedly al?

Feedly is een gratis platform waar je via een url heel gemakkelijk jouw favoriete blogs kunt volgen. Het gaat dus eigenlijk veel verder dan alleen blogs. Je kunt ook jouw favoriete YouTube chanel toevoegen. Zo heb je alles op een plek verzameld en hoef je dus niet overal alle website af te gaan. Nee je hebt een duidelijk overzicht, waardoor je precies kunt lezen/kijken wat jij op dat moment zin in hebt.

Het fijne aan Feedly vind ik vooral dat je de blogs ook kunt indelen in een categorie. Zo heb ik bijvoorbeeld een outdoor categorie, maar ook een food categorie. Soms wil je gewoon alleen even kijken welke nieuwe recepten er zijn gedeeld of juist een inspirerend avontuur. Je kunt de artikelen ook weer opslaan in verschillende mapjes, zo kun je dat ene reisartikel ook weer makkelijk terugvinden.

Een aantal van mijn favoriete blogs in de spotlight:

Outdoor Inspiratie | Paulien van Outdoor Inspiratie is misschien wel een van mijn favoriete bloggers. Ze heeft een arsenaal aan tips klaarstaan om jouw trektocht of wandeltocht tot een succes te brengen. Maar ook vind je er een ton inspiratie waar je u tegen zegt. Mooie beelden, inspirerende verhalen en vooral heel veel tips rondom avontuurlijk leven.

De Groene Meisjes | Merel deelt de meest lekkere vegan recepten die je in je eigen keuken heel zelf kunt namaken. Daarnaast staat haar blog vol selfcare en tips hoe je simpelweg meer duurzaamheid in je leven kunt brengen. Merel volg ik ook heel graag op Instagram, aangezien ze net als ik in Utrecht woont. Door haar heb ik de goddelijke kaneelbroodjes ontdekt van LOAF.

Schrijfstel | Met Stella heb ik nog een tijdje doorgebracht in Berlijn, toen we daar allebei op onze solo trip waren. Ze schrijft met haar blijke koppie over van alles en nog wat, maar alles wat ze schrijft, schrijft ze steengoed.

Jennie from the blog | Jennie volg ik echt al jaren via haar blog en Instagram. Ze leeft echt haar droom in haar prachtige natuurhuisje en inspireert me steeds weer om toch ook stapjes te zetten in slow living. Ook deelt ze andere natuurhuisjes waar ze heen gaat met haar lieve hond Cody.

Laat vooral ook weten wat jouw favoriete blog is en volg Dosis Geluk ook op Feedly!

Liefs,
Eline

Comments:

 • januari 30, 2021

  Oh wow zoveel fijner dan Bloglovin! Dat werkt al een hele tijd niet meer zo goed. Ik ga eens alles uitpluizen. Fijne tip 🙂

  reply...
 • januari 30, 2021

  Ik volg mijn blogs ook via Feedly. Moest eventjes wennen na Bloglovin’ maar vind het nu veel fijner. Jammer dat je als je niet betaalt maar 100 dingen kan volgen, haha :p Ben al eens een paar keer door mijn lijstje moeten gaan om nieuwe blogs te kunnen volgen.

  reply...
 • januari 30, 2021

  Oeh wat een fijne tool, ik wist helemaal niet dat dat bestond! Je hebt mijn leven zojuist veeeeel makkelijker gemaakt, dank. En dank dat in in dit lijstje mag staan met Outdoor Inspiratie!

  reply...
 • Gea

  januari 31, 2021

  Leuk! ik kende dit platform nog niet. Maar er zitten inderdaad leuke blogs bij als ik dat zo lees.

  reply...
 • februari 3, 2021

  AH, ik zie dit nu pas! <3 Wat lief, dankjewel! Jaaaa, weet je nog?! Wil jij ook weer zo graag zoiets doen? Was echt leuk om elkaar daar te ontmoeten. Ik gebruik trouwens nog steeds Feedly niet, maar ik ga er toch weer eens naar kijken nu Bloglovin' bij mij steeds meer kuren begint te vertonen. Veel liefs!

  reply...

post a comment