Top

Heel eerlijk gezegd weet ik niet of ik dit wel een recept mag noemen. Het is ontzettend simpel, je hebt maar drie ingrediënten nodig maar het smaakt verrukkelijk. Deze vegan kaneel rolletjes, ze lijken eerder drolletjes, zijn de ideale snack of ontbijt voor in het weekend.

3 ingrediënten:

  • Plakjes bladerdeeg, 1 per (d)rolletje
  • Agavesiroop
  • Kaneel

Oké hier komt het hele ingewikkelde recept voor deze kaneel rolletjes. Trek de velletjes plastic van het bladerdeeg en laat ze eventjes ontdooien op een bakplaat bekleed met bakpapier. Ondertussen verwarm je de oven voor op 150 graden en meng je de kaneel en de agavesiroop. Ik houd zelf ontzettend van de kaneelsmaak dus je mag best royaal zijn met de kaneel.

Smeer dit kaneel/agevesiroop mengsel op het bladerdeeg. Zorg ervoor dat alles mooi bedekt is en rol ze dan op. Hierna kun je er drolletjes van draaien en ze een plekje geven op de bakplaat. Ik heb er zelf voor gezorgd dat ze los op de bakplaat lagen, maar je kan ze als cinnamon buns ook tegen elkaar aan leggen. Het is wel bladerdeeg dus je zal niet helemaal hetzelfde effect krijgen.

Tja, dan moet je even 15 minuutjes wachten. Laat de kaneelgeur zich door je huis verspreiden en tegen de tijd dat de kookwekker gaat, staat het water in je mond en knort je buik van de trek. Heel even af laten koelen en dan half warm oppeuzelen! Super simpel en super lekker. Mijn volgende stap wordt het maken van echte kaneelbroodjes. Als je dit recept of video bekijkt, loopt het water je gewoon in de mond! Dat is voor de volgende keer, haha. Nu eerst genieten van deze schattige mini rolletjes.

Liefs,
Eline

Comments:

post a comment