Schrijfkriebels

Schrijfkriebels

Het kriebelde weer. Het kriebelde van mijn vingers naar mijn armen en door in mijn gedachtes. Het kriebelde om weer aan de slag te gaan, waar het ooit allemaal begon. Die kriebels waardoor ik al mijn gedachtes weer op papier kan uiten en de kriebels om al mijn geluksmomenten met jullie te delen. Het kan dan wel bijna lente zijn, maar ik heb de schrijfkriebels. 

Schrijven is iets waar ik altijd helemaal in op kan gaan. Zodra ik in die flow zit verdwijnt alles om mij heen en kan ik blijven herschrijven tot alles op papier staat zoals ik het wil. Ik heb oneindig veel notitieboekjes die allemaal vol staan met lijstjes, gedichtjes en korte verhaaltjes. De een over de liefde, de ander over mijn geluk.

Woorden zijn magische dingen. Je kunt er een prachtige nieuwe wereld mee creëren waardoor je jouw passie perfect kunt overbrengen. Het gaat niet alleen om wat er staat, maar ook welk gevoel het bij je oproept. Je kunt iemand meenemen in jouw verhaal en het de ander laten beleven.

Dus gaan jullie weer met mij mee op reis? Op avontuur naar mijn dagelijkse dosis geluk. Al die kleine confetti momentjes waardoor we het leven weer gaan vieren? Ik heb namelijk de schrijfkriebels. Wat er allemaal uit mijn vingers gaat komen weet ik nog niet, maar het kriebelt om gedichtjes te gaan schrijven en mijn reisavonturen met jullie te delen. Ook mijn groene vingers kriebelen om mijn avonturen op de boerderij vast te leggen. Dus wees maar niet bang, er zal genoeg te lezen zijn!

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. februari 28, 2019 / 6:59 pm

    Heerlijk hoe schrijven iets is waar je helemaal in op kan gaan, en herkenbaar. Ik ben benieuwd naar wat je gaat schrijven! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *