Top

De week is omgevlogen en de laatste dag is al aangebroken. Gelukkig had ik nog de hele dag om op pad te gaan!

De laatste dag begon ik met een ochtendwandeling met een aantal anderen uit de groep. We wandelden naar Cabanas, het strand dat vijf minuten van onze villa af lag. Dit keer waren er mensen aan het surfen, waardoor het stiekem nog vervelender was om afscheid te nemen. Ik wilde het water weer in!

2AD58EFB-0F23-4DCC-96CF-E8E7FB09C671.JPG

Aangezien ik pas aan het einde van de dag naar huis zou vliegen, ging ik met een aantal anderen naar Lagos toe, waar ik eerder ook al over schreef. Het was een beetje een regenachtige dag, maar de regen zorgde er vandaag precies voor dat we in allerlei leuke tentjes terecht kwamen. Als eerst in een vegan barretje waar ik een flat white en een geweldige stuk banenenbrood bestelde. De mensen waren zo lief en ik heb nog een tijdje staan kletsen over hoe je het perfecte bananenbrood maakt. Nu heb ik weer nieuwe input om aan de slag te gaan!

IMG_0111.jpg

Ik kocht een nieuwe zonnebril en de rest wat souvenirs. Daarna gingen we met zijn allen pizza eten, iets waar ik al de hele week trek in had! Uiteindelijk namen we steeds meer afscheid. Een aantal meiden zouden in Lagos blijven, maar voor ons was de tijd aangebroken om naar het vliegveld te gaan. We haalden onze bagage op en stapten in de aller laatste taxi waarin we voor het laatst konden genieten van alle prachtige natuur van Portugal.

ECDF32C3-4785-462D-98F7-F3358D8C795C.JPG

Op het vliegveld konden we het niet laten om nog een laatste heerlijke gebakje te eten. Mee naar huis nemen zou toch niet hetzelfde gevoel opleveren als daar… Ik checkte mijn koffer weer in en landde uiteindelijk om kwart over tien weer in Nederland. Het eerste wat ik dacht, bah wat is het hier vies. Ik had zo genoten van de heerlijke bloemengeuren en zeelucht dat ik echt even moest wennen. Toch was het ook wel weer fijn om thuis in mijn eigen schone bedje te slapen, vrij van zand.

Het was echt een onvergetelijke trip, waarvan mijn ogen nu nog steeds beginnen te twinkelen zodra iemand er naar vraagt. Gelukkig liggen er plannen om dus weer terug te gaan van de zomer, maar daarover later meer! Hopelijk vonden jullie het leuk om deze reisdagboekjes te lezen en ik wil nog een uitgebreidere blog schrijven over mijn ervaringen met een surfkamp en het alleen reizen. Stay tuned dus…

Liefs,
Eline

post a comment