Top

Hé, al weer even niet meer gesproken. Bijna een maand om precies te zijn. En ja, i know dat ik zei dat ik weer helemaal terug in het schrijfritme was. Maar ja, soms gooit het leven je een heleboel toe en ligt alles weer eventjes over hoop. Gelukkig is het nu even mijn beurt, om gewoon simpelweg even te genieten.

Want laten we even heel eerlijk zijn, 2019 was gewoon een belachelijk hectisch jaar. Net daarvoor switchte ik van studie, rondde ik mijn studie versneld af, ging ik aan het werk met allerlei verschillende banen, deed ik mijn eerste freelance opdrachten en moest ik van mezelf ook nog eens fanatiek naar de sportschool. Ik ging bijna helemaal vegan, mealprepte ik zoals nooit tevoren en racete ik van stad naar stad.

Na een hoop wikken en wegen is het nu mijn beurt om stapjes voor mezelf te maken. Ik koos voor een baan waarin ik heerlijk kan kokkerellen, bakken en veel koffie kan drinken. Volgende maand begin ik bij Anne & Max en daar heb ik super veel zin in. Doen wat ik leuk vind!

Met Foodies ben ik volop bezig met het uitbreiden van mijn eigen bedrijf. Zo startte ik een nieuwe website, kwam Foodies Utrecht erbij, ging aan de slag met de nieuwe Veggie Map en komen langzaam de eerste betaalde opdrachten binnen. Iets waar ik een jaar geleden alleen nog maar van kan dromen. Ook heb ik ideeën om het nog verder te gaan uitbreiden en oh wat krijg ik daar veel energie van!

Met al die happy vibes ben ik ook weer lekker in de sportschool te vinden. Ik heb een sport/health coach die me nu echt eens helpt om de juiste balans te vinden maar toch mijn doelen te rocken! Vanaf 2020 eet ik plantaardig, want sinds ik de switch heb gemaakt, heb ik nog nooit zo veel energie gehad. Ik voel me goed, heb energie om te knallen en ohhh ik zie spieren tevoorschijn komen die ik nog nooit gezien heb!

Dus gisteren was zo’n fijn dagje, gewoon lekker voor mezelf. Ik ging Rotterdam in, wandelde langs het water en genoot van mega lekkere vegan gebakjes. Deze cinnamon swirl is toch gewoon te lekker! Daar wil ik thuis nog wel mee gaan experimenteren. Perfect voor op je zondagochtend in je badjas op de bank!

Dus 2020 wordt een mooi jaar, niet alleen omdat het getal zo mooi is. Gewoon omdat ik nu eens aan de beurt ben en daar zelf werk van ga maken. Dat is toch wel de les die ik uit 2019 meeneem, geluk moet je zelf creëren. Het leuke daaraan is, dat ik jullie gewoon meeneem op dosis geluk!

Liefs,
Eline

Comments:

  • januari 13, 2020

    Hopelijk wordt 2020 een mooi jaar voor je!

    reply...

post a comment