Mijn gelukslijstje 2

Mijn gelukslijstje 2

Oh jongens wat gaat de tijd toch snel! De laatste dagen van april zijn al aangebroken en het lijkt al weer eeuwen geleden dat ik lekker ontspannen aan het strand lag in Portugal. Pasen hebben we al achter de rug en nu gaan we door naar de zomer. Tijd voor een nieuw gelukslijstje! 

Ik voel me…

Goed! Mijn weken zijn druk en de dagen lang, maar toch geniet ik van alle drukte. Het is een zoemende drukte, een stroom van energie. Energie die ik nodig heb om af te studeren en om nieuwe plannen te maken. En oh wat vind ik dat spannend! Maar ik ben omringd door hele lieve vrienden die me allemaal steunen en iedere keer weer inspireren met nieuwe verhalen en momenten van geluk. Het gaat in een opwaartse spiraal waarin ik steeds meer mezelf kan zijn en oh wat is dat fijn.

Ik maak…

De afgelopen week heb ik weer lekker in de keuken gestaan. Zo bakte ik eerst op mijn werk allemaal lekkere mini appeltaartjes, omdat mijn appeltaart iets uit de hand gelopen was haha. Ook ben ik aangenomen als ontbijtjesmaakster in de sportschool wat echt super leuk is! Ik ga nu iedere week lekkere ontbijtjes maken voor alle hongerige sporters. Ik had nooit gedacht dat een sportschool zo veel als thuis zou aanvoelen. Het is de plek waar ik vrienden maak, waar ik mezelf uitdaag en nu ook nog eens deel uitmaak van de crew. Zo zie je maar, soms voert het leven je naar plekken waar uiteindelijk hele mooie dingen zullen gebeuren. Heb vertrouwen!

Ik geniet…

Van dagen met lieve collega’s. Zo zat ik vorige week de hele dag te genieten in het bos waar de koffie voor me klaar stond en ik af en toe hele lekkere taartjes mocht proeven. Ik maak afspraken om bij elkaar te komen eten of een koffietje te drinken in de stad. Gisteravond was de klapper op de vuurpijl met een avond aan het kampvuur. We deden een kernkrachten spel waarin ik erachter kwam dat ik pro-actief en eigen was. Hoe mooi zijn deze kernwaarden en hoe mooi was het dat de mijne precies matchten met mijn collega van de boerderij waar ik dus in de tuin zat te genieten. Haar kinderen kropen bij me op schoot, ik las verhaaltjes voor en voelde me even helemaal geborgen en fijn. Ik vind het zo bijzonder dat ik zo werd opgenomen in het gezin en het enige wat ik nog kon doen was genieten. Genieten van al deze lieve mensen en genieten dat alles zo goed heeft uitgepakt.

Ik ontdek…

De natuur op een hele nieuwe manier, namelijk op mijn eigen supboard! Ik was de vorige keer zo enthousiast over de suptour dat ik besloot mijn eigen board aan te schaffen. Even slikken toen ik moest afrekenen, maar mijn board gaat me nog heel lang gelukkig maken. Zo ging ik afgelopen dinsdag het water weer op met Paula van Supcoach om te mediteren op het water. Dit was zo bijzonder! Gewoon achter bij mij in het park. Het leven kan zo simpel zijn, maar toch stiekem zo ontzettend fijn.

Ik vier…

Gisteren hebben we op stage de Koningsspelen gevierd. Ik heb rondgehupst in een zak; mijn hoofd in een bak water gestopt voor een gummybeer; chips gegeten met mes en vork maar misschien wel het meest belangrijk: ik heb gelachen. En niet een lieve glimlach, nee lachen tot je buik pijn doet en je bijna niet meer kunt stoppen. Ik heb touwgetrokken tot ik voorover werd meegetrokken door al die sterke kids aan de andere kant. Het is fijn om mijn plek helemaal gevonden te hebben.

Zoals je misschien wel kan lezen, zit ik steeds beter in mijn vel. Ik geniet van de spontane momenten en maak me steeds minder druk over alle minder leuke dingen in het leven. De komende vier weken staan volledig in het teken van het afstuderen. Iets wat ik dus nog echt rete spannend vind. Het worden nog een aantal lange avonden, maar ik heb een doel en zolang ik die in zicht houd komt het helemaal goed. Geniet lieve mensen en ben lief voor jezelf.

Liefs,
Eline

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. Karin Schipper
  april 27, 2019 / 1:26 pm

  Hoi Eline,

  Leuk om jouw blogs te lezen! Je bent zo lekker enthousiast. Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd of je sup board bevalt en wat voor merk/type het is. En op welke plekken je gaat suppen. Ik hoop dat je nog veel gelukkige momenten gaat beleven en er net zo leuk over blijft schrijven!

  Groetjes, Karin

  • dosisgeluk
   Auteur
   april 27, 2019 / 1:46 pm

   Ahw wat een super lieve reactie!! Ik zal er een extra blog over schrijven om alles uit te leggen, fijn weekend!

   • Karin Schipper
    april 27, 2019 / 3:36 pm

    Leuk! Fijn weekend!

 2. april 27, 2019 / 4:47 pm

  Wat een leuke, positieve vibe krijg ik van deze blog <3 En die appeltaart ziet er echt goddelijk uit. Mmm 🙂

  • dosisgeluk
   Auteur
   april 27, 2019 / 6:14 pm

   Ahw dankjewel!! Die appeltaart was ook heel snel uitverkocht hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *