Happy moments #9

Happy moments #9

Pfoeh de weken vliegen voorbij, des te leuker om er even bij stil te staan in een nieuwe happy moments!

Samen met een vriendin ging ik gezellig koken, we maakten de curry van Pick up Limes. Niet helemaal in 15 minuten maar oh wat was dit lekker!! Van de week ga ik thuis een grote portie maken, meer voor mij hihi.

De afgelopen week heb ik mijn creatieve kant weer herontdekt. Ik kocht een kroontjespen en begon weer lekker te priegelen in mijn schetsboeken. Heerlijk om te doen aan het eind van de dag. Eerst zat ik de hele avond te Netflixen maar vliegt je avond zo voorbij zonder dat je echt tot rust bent gekomen. Dit is echt een uitkomst en ik merk nu al dat ik er beter in word!

Verder moest ik heel veel werken. Ik draaide heel wat schoolbezoeken waarbij de kleuters deze caleidoscoop maakten. Het blijft leuk om die verbaasde gezichtjes te zien als ze voor het eerst door de caleidoscoop kijken.

Ook werkte ik in de bibliotheek, met als geluksmomentje dat ik in mijn pauze lekker even de nieuwe Happinez kon lezen.

Ik probeerde weer in een sportritme te komen, waar dus ook lekkere ontbijtjes bij horen in de sportschool! Ik volgde een lesje boksen en 45maxx, een soort circuit training. Voelt meteen lekker om weer bezig te zijn.

Ik besloot een weekend ov aan te schaffen, zodat ik in het weekend voortaan lekker met de trein kan reizen. Ook krijg ik door de weeks buiten de spits 40% korting. Ideaal om mijn vrienden buiten Eindhoven op te zoeken en ik vind het gewoon super chill om in het weekend lekker op pad te gaan.

Hier stond ik lekker in het zonnetje te genieten tot mijn trein kwam, want ik ging een vriendin opzoeken in Den Bosch!

Ik match bij het meubilair, haha.

Natuurlijk konden deze heerlijke bossche bollen niet ontbreken, daar maak ik dan wel een uitzondering voor vegan of niet. Verrukkelijk zoals altijd, maar man man man zooo machtig.

Hier zat ik moe maar voldaan weer terug in de trein. Ik kocht een hele mooie gebreide winterjurk. Kom maar op met die koude dagen!

En op het werk ging ik weer lekker aan de slag met het bakken van verschillende taarten. Zo bakte ik 4 verjaardagscakes, 1 appeltaart en een perengember taart. Iedereen die binnenliep maakte wel een opmerking over hoe lekker het rook, dus ze vlogen over de toonbank. Heerlijk!

Omdat het de afgelopen weken zo druk is geweest, heb ik deze week iets meer vrij gepland. Even bijkomen en leuke dingen plannen met vrienden. Zo is Glow deze week begonnen, een lichtfestival dus daar zal ik nog wel een bezoekje aan plannen. Genoeg te beleven dus!

Liefs,
Eline

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *