Happy moments #8

Happy moments #8

Good morning! Zoals jullie wel gelezen hebben, waren de afgelopen weken behoorlijk druk. Gelukkig waren er ook heel veel leuke dingen om van te genieten!

Hmmm ik ging bij mijn oude werk langs, waar eindelijk de denfel op de menukaart stond. Een hartige wafel met bietenhummus en kimchi. Ohh dit was heel erg lekker. Het lijkt me ook leuk om zelf eens kimchi te maken, al is dat wel echt next level haha.

Hmm, dit is dus de reden waarom ik zo graag buiten de deur lunch of koffie ga drinken. Dit zijn toch heerlijke plaatjes!

Ik maakte nog meer curry’s. Ik geloof dat ik een nieuwe curry verslaving heb. Oh man dit was lekker met zwarte bonen, kikkererwten, bloemkool en heel veel kokossnippers. Yay voor vegan eten!

Een beetje een wazige foto maar wel een hele fijne. Ik hielp bij het organiseren van een memberslunch in de sportschool. Ik had een overheerlijke mangochutney gemaakt. Die wil ik heel snel thuis weer maken, want omg dit was echt een van de lekkerste dingen ever. Het was een hele drukke middag, maar zo leuk om iedereen beter te leren kennen!

Ook maakte ik deze heerlijke bananengranola voor de lunch. Wie had gedacht dat granola maken zo gemakkelijk was? Af en toe voel ik me wel echt zo’n ultieme hipster. Met haar eigen granola, zelfgebakken brood en soepen. Ach, ik word er heel erg blij van.

Vanuit de bibliotheek mocht ik mee op inspiratiedag op verschillende locaties om inspiratie op te doen voor de nieuwe locatie. Dit was in Vucht waar ze een bibliotheek hebben gemaakt in een oude kerk. Een prachtige locatie waar ik stiekem wel jaloers op ben.

’s Avonds plofte ik al heel snel in bed. Dit soort dagen zijn heel erg gaaf, maar ook stiekem wel heel vermoeiend. Al die indrukken en mensen waarmee je netwerkt. Maar er ontstonden al mooie idee├źn om samen te werken, dus ik ben heel benieuwd!

De afgelopen weken gingen letterlijk bijna al mijn huishoudelijke apparaten stuk, dus werd het tijd voor nieuwe! En ohh wat ben ik blij met mijn nieuwe koffieapparaat. Het is precies dezelfde als degene die ik had op mijn mini vakantie naar Arnhem, dus hij brengt ook nog eens een vakantievibe met zich mee. Samen met mijn nieuwe melkopschuimer kan ik ’s ochtends weer genieten van een heerlijke kop koffie.

Al heel lang stond er een pakje broodmix achterin mijn keukenkastje, smachtend om gebruikt te worden. Ik ging aan de slag en al snel rook mijn hele keuken naar vers gebakken brood. Dat is dus serieus de aller lekkerste geur ever! Dus ik ben nu een trots broodbakster en van de week ga ik snel aan de slag met pestobroden en notenbroden. Kun je je voorstellen wat voor lekkere geuren daar van af komen?!

Wohoow, gisteravond knalde ik er nog even 10 kilometer uit met hardlopen. Wat een high had ik daarna! In slaap vallen was iets moeilijker, maar het voelt ZO goed om weer een beetje in mijn oude sportritme te komen. Gewoon, omdat ik het zo gemist heb. Ik mag zo weer aan het werk, maar morgen ben ik lekker vrij. Ik ga een dagje naar Nijmegen om te werken aan Foodies en natuurlijk lekkere koffies. Fijne zondag!

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. november 3, 2019 / 10:39 am

    Leuk om z’n artikel eens te lezen met foto’s inplaats van alleen tekst haha. Wat een mooie momenten zitten er tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *