Happy moments #7

Happy moments #7

De afgelopen weken waren druk, hectisch maar wel heel erg leuk. Ohja en ik werd ook nog ziek. Genoeg te delen dus in deze volle happy moments!

De maand september stond in het teken van heel veel ontbijtjes maken in de sportschool waar ik werk. Dit keer was het banaan met pindakaas in yoghurt, een heeeele lekkere combi! Thuis maakte ik dit met soja yoghurt en oh boy toppertje hoor.

Ik had voor Foodies Eindhoven een heel leuk evenement en bij El Puente kregen we dit fantastische rode toetje. Ruby chocolade en biet speelden de hoofdrol en oh man wat is dit lekker. Ik ben sowieso enorme fan van ruby chocolade dus dit was een groot feest.

Vanuit De Ontdekfabriek stond ik op de Makers Fair, een enorm evenement met allerlei robots, workshops en andere dingen rondom nieuwe techniek. Ik heb de hele dag bootjes gemaakt met de kids en daar kwamen hele toffe bootjes uit.

’s Avonds ging ik aan de slag met vegan foodpreppen. Deze gele curry was echt goddelijk!

Toen het nog niet de hele dag alleen maar regende, scheen ergens een keertje de zon. Ik ging lekker buiten zitten en genoot van mijn broodje. Die stokbroden van de Lidl zijn echt geweldig!!

Ook burrito’s stonden op het menu. Ik had ze eigenlijk nog even in de oven willen doen maar ik had iets te veel honger. Zo was het gelukkig ook heel erg lekker met vega gehakt, kidneybonen en wat paprika en mais. Super simpel maar wel echt comfort food.

Ook ging ik weer sporten. Afgelopen week heb ik weer lekker gebokst en hardgelopen. Helaas werd ik daarna weer ziek dus misschien was ik iets te fanatiek. Wel mega lekker om weer in een soort ritme te komen, dat geeft je toch een bepaalde houvast.

Ik gooide wat havermout en rood fruit in de oven, soja yoghurt ernaast en natuurlijk mijn favoriete groene smoothie. Die heb ik de afgelopen dagen echt zoooo vaak gemaakt. Extra vitamientjes voor mijn weerstand.

Vanuit Foodies heb ik ook een samenwerking met Social Deal dus ging ik op pad en was het burger night! Dit is een falafel burger die heel erg lekker was. Dikke frieten ernaast en je maakt me heel erg blij.

Nog zo iets waar ik blij van word… ik mocht de catering doen voor een vriendin van mij die een sup netwerk evenement organiseert. Daar moest ik natuurlijk even lekker boodschapjes voor doen. Alles is vegan, dus misschien krijg je zo nog eens wat inspiratie!

Misschien binnenkort eens laten zien wat ik allemaal in mijn keukenkastjes of koelkast heb liggen?

Ik perfectioneerde mijn bananenbrood recept waar ik uiteraard foto’s van heb gemaakt. Dit is echt zoooo lekker. Ik ben enorm jaloers op de leuke ondernemers die van dit bananenbroodje mogen gaan genieten.

Daarna ging ik aan de slag met speculoos brownies. Ik wil nog een beetje meer spelen met dit recept, maar uiteraard ga ik dit met jullie delen. Sinterklaas komt er weer aan en dan is dit echt het perfecte recept!

Deze foto nam ik een half uurtje geleden. Ik trok mijn jas aan en ging toch gewoon dwars buiten eten. Billen op een plastic zak en hoppakee. Even frisse lucht opsnuiven!

Vandaag is een hele leuke dag want ik ga er even een paar daagjes tussenuit. Ik ga Arnhem ontdekken en ik heb er meeega veel zin in. Ik ben een klein beetje ziekjes dus ik zal veel in fijne cafeetjes te vinden zijn. Alle tips zijn welkom en houd mijn stories in de gaten maar psssst ik ga het denk ik ook vastleggen via een vlog. Extra fun dus!

Liefs,
Eline

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. oktober 7, 2019 / 9:55 pm

  Leuk om te lezen! Mijn happy moment van afgelopen dag; mijn oefeningen met 4 kg gewichten gedaan!

  • dosisgeluk
   Auteur
   oktober 7, 2019 / 10:02 pm

   Yessss lekker bezig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *