Happy moments #6

Happy moments #6

Afgelopen week stond bijna volledig in het teken van nieuwe dingen bakken en verhuizen! Er kwam een studio in het pand vrij waar ik al in woon dus heb ik de hele boel verkast naar mijn nieuwe studio bij de tuin!

Als ik iets kook, kook ik vaak voor meerdere dagen want anders krijg ik het nooit op. Het is dan echt een geluksmomentje als je na een lange dag thuiskomt en je nog een heerlijk bakje curry in de koelkast hebt staan! Deze is met tomaat, courgette en tofu, toppertje hoor.

Het weer gaat alle kanten op, zo is het weer zomer en zo is het weer herfst. Dit keer ging ik voor een herfstige lunch met gebakken appel met wat muesli. Heerlijk als je appel net een beetje zacht is met de knapperige muesli!

Wandelingetjes in het park zijn nu echt een feestje. Het is zo mooi buiten! De blaadjes beginnen langzaam te verkleuren en op de grond te vallen. Ik heb afgelopen week heel veel wandelingetjes gemaakt, daar laad ik dan weer helemaal van op.

Fijne ochtendmomentjes in mijn nieuwe studio! Cosy sokken aan en drinken uit mijn nieuwe mokken van de Sissy Boy. Ik vind ze zo leuk en ontzettend groot. Ideaal voor een mega cappuccino (mag je het nog wel zo noemen haha?!) Ik probeer iedere ochtend even te mediteren, gewoon 5 minuutjes. Het helpt me wel enorm om wat meer in mijn lijf te komen en gewoon te voelen hoe je aan je dag begint.

Ook deze week maakte ik weer heerlijke ontbijtjes in de sportschool en daar maakte ik deze geweldige smoothie met komt ie: banaan, spinazie, avocado en kiwi. Een beetje plantaardige melk naar keuze erbij en wauw je hebt dus echt een goddelijke smoothie te pakken! Deze ga ik komende week heel veel maken.

Tijd om te relaxen! Mijn broertje kwam me heel lief helpen met het sjouwen van alle grote spullen maar de rest heb ik allemaal zelf gedaan. Beetjes omhoog dus want ik kon meteen voelen dat ik ietsje te fanatiek was, oepsie.

Nog een nieuwe keukenaanwinst is mijn percolator. Hier zet je dus heeeeele lekkere koffie mee, al is mijn Nespresso ook heel erg lekker. Ik vind het fijn om zo echt een momentje voor mezelf te creƫren. Koffie zetten, melk opschuimen, soms ontbijt maken en dan in alle rust opeten. Niks gehaast snel snel on the go. Nee, tijd maken voor jezelf.

Yay ik bakte ook vegan bananenbrood en hij is ook nog eens super lekker en super simpel! Nu heb ik de komende week een heerlijke snack of ontbijt als je er wat pindakaas op smeert, jammieeee.

En om deze week helemaal goed af te sluiten besloot ik om vegan wafels te gaan bakken! Het is super simpel en ik zal het receptje binnenkort met jullie delen. Fijn om eens een weekend vrij te zijn en alle tijd te hebben om te experimenteren met bakken.

Komende week zit al weer redelijk gevuld. Zo ga ik een dag naar Heart Connection, volg ik een cursus programmeren en ga ik proberen mijn huisje zo veel mogelijk op te ruimen. Dan geeft het iets meer rust dan al die tassen en dozen overal.

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *