Happy moments #4

Happy moments #4

Onder het mom van klein geluk en het leven vieren deel ik mijn dagelijkse geluksmomentjes met jullie. Een geluksdagboekje met dagelijkse gelukstips voor een dosis geluk!

Super geslaagd ontbijtje

Nu zit ik dus in mijn fase om havermout om te toveren tot iets lekkers. Nu is dat al gelukt met mijn oven ontbijtjes, maar het is niet iedere dag feest dus ging ik voor overnight oats met chia zaadjes. Ik had mijn mason jar gevuld zodat ik hem mee kon nemen naar het werk waar ik het nog topte met pindakaas, banaan en wat framboosjes. Lekker dat dit was! Oftewel ik maak het morgen weer.

Even een knuffel

Soms heb je gewoon even een knuffel nodig en dan is het heel erg fijn als je die van iemand krijgt. Het is een heel klein gebaar, maar kan toch echt je hele mood omtoveren en rust brengen.

Voetjes in het water

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een sup aangeschaft om zelf tot rust te komen op het water. Nu het zo warm is het natuurlijk perfect om het water op te gaan. Afgelopen weekend volgde ik een nieuwe route en vandaag maakte ik mijn normale route ietsje langer. Wat was het mooi! Ik heb wel een paar keer vastgezeten tussen de waterplanten, maar het is dan wel weer een geluksmomentje als je weer vooruit kan. Het is zo heerlijk op het water!

Kokkerellen zoals thuis

Soms lijkt het eten op mijn foto’s lekkerder dan het daadwerkelijk is, maar dit was zeker net zo lekker! Ik maakte kofta curry met vegetarische balletjes. Het is een gerecht dat mijn moeder al heel lang maakt en vandaag was het me daadwerkelijk gelukt om het net zo te maken zoals zij. Zo voelde ik me toch even een keukenprinsesje.

Met mijn bankje ben ik wel snel geneigd om op de bank te ploffen, maar ik zag dat er schaduw in de tuin was dus ben ik daar gaan zitten. Je creƫert compleet een andere sfeer voor jezelf. Ik voel me meteen een stuk energieker en ben daarom ook lekker blijven zitten om deze blog te typen. Buiten zijn is gewoon heel erg fijn!

Genieten

En nu zit ik heerlijk in het zonnetje. Af en toe waait er een licht briesje. Er drinkt een duif uit de waterbak die voor me staat. Het is een prachtig gezicht. Ik heb een muziekje opgezet en een blokje chocolade gepakt. Het leven is mooi, je moet er zelf een feestje van maken.

Gelukstip: ga naar buiten als het even kan. Eet buiten, maak een wandelingetje of adem een paar keer diep in. De natuur doet prachtige dingen met je.

Liefs,
Eline

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. augustus 28, 2019 / 10:21 am

    Wat weer een heerlijk lijstje. En een knuffel kan je inderdaad soms heel goed doen!

  2. september 9, 2019 / 2:57 pm

    Wat een super fijne momentjes om van te genieten!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *