Top

Lekker bubbelen in het bubbelbad tot mijn vingers helemaal gerimpeld waren. Het zonnetje dat toch nog te voorschijn komt en je hele lichaam verwarmt. Lekker zweten in de sauna, het was een heerlijke dag!

Ontbijtjes maken

Nog altijd maak ik iedere ochtend ontbijtjes in de aller leukste sportschool van Eindhoven en dat is altijd weer een feestje. Een nieuwe smoothie combinatie bedenken, de geur van vers brood en vooral alle gezellige mensen die nog even blijven plakken en genieten van mijn ontbijtje. Iedere keer leer ik weer iets nieuws over een van de leden en dat is ontzettend leuk!

Alleen naar de sauna

Oh wat was dit genieten zeg! Ik had nog een saunabon liggen en eindelijk was het tijd om deze te verzilveren. Er was een tijd waarin ik regelmatig naar de sauna ging, maar nu was ik toch al meer dan een jaar niet meer geweest. Ik voelde me even ongemakkelijk in de kleedruimte, maar zodra je naar binnen wandelt is dat eigenlijk meteen weg. Ik genoot van alle warmte en de rust die je ervaart als je in je eentje naar de sauna gaat. Je kan helemaal zelf bepalen waar je in gaat, hoe lang je blijft en je hoeft niet te verontschuldigen als je gewoon lekker een boekje wilt lezen.

Helemaal relaxt en ontspannen ging ik naar huis en oh wat is dat een heerlijk gevoel! In de sauna vind ik altijd weer een nieuwe dosis liefde voor mijn lichaam. Dan zie je pas dat we allemaal een lichaam met onzekerheden hebben. Het ideaalbeeld verdwijnt en ben ik toch weer trots op wat mijn lichaam allemaal kan. Ik gun iedereen een dagje sauna om dichter bij jezelf te komen.

Gewoon even helemaal niets

Eenmaal thuis was ik natuurlijk helemaal gesloopt en toen ik eenmaal op mijn bankje lag, had ik eigenlijk helemaal geen zin meer om nog iets te gaan doen. Dus ik gaf toe aan mijn vermoeidheid, zette een relaxend muziekje op en bleef simpelweg gewoon liggen. Juke Ross is op dit moment mijn favoriete artiest. Zijn stem vind ik zo mooi, ik word er helemaal zen van. Daarna dook ik om half tien met een enorm tevreden gevoel mijn bed in en kan ik terugkijken op een heerlijke dag.

Gelukstip: ga eens naar de sauna, je begint je lichaam op een hele andere manier te waarderen.

Comments:

  • augustus 22, 2019

    Ik word altijd zo blij van dit soort lijstjes! En ik moet zeggen dat ik het stiekem heel lekker vind om weer lekker aan de slag te gaan, na een tijdje niks gedaan te hebben. Ik ben gewoon niet zo goed in niks doen, haha.

    reply...

post a comment