Top

Het is weer tijd voor een nieuwe happy moments! Het waren twee feestelijke weken, want ik was jarig. Hiep hiep hoera! Daarnaast was het weer echt een cadeautje. Of er nu sneeuw lag of het zomer leek, ik ging lekker op pad.

Laat ik met mijn eerste winterse wandeling beginnen. Ik fietste naar Rijnauwen en maakte er een heerlijke wandeling in de sneeuw. Toen we even neerplofte op een bankje kwam er een roodborstje naast ons zitten. Zo cute!

Natuurlijk konden we niet naar huis gaan zonder een warme chocolademelk gehaald te hebben bij Theehuis Rijnauwen. En ohh lord, ze sprinkelden er marshmallows overheen! Misschien wel een van de lekkerste warme chocolademelk die ik ooit op heb.

Hiep, hiep, hoeraa! Afgelopen week mocht ik 24 kaarsjes uitblazen. De tijd vliegt voorbij. We haalden heerlijke taartjes bij KEEK in Utrecht en wauw die waren zo lekker! Slingers maakten de feestelijke setting helemaal compleet, je bent niet jarig zonder slingers in huis.

Later op de dag reden we naar de Kennemer duinen vlakbij Haarlem. Daar kun je prachtig wandelen door het duingebied met halverwege een strandopgang waar je dan eventjes naar zee kunt lopen. We picknickten onderweg met vers brood van de bakker. Oftewel genieten!

En dan is dit de kers op de taart van afgelopen week. Ik ging bushcraften met mijn vader. Oftewel een weekend gevuld met buiten koken, fikkies stoken en slapen onder een tarp. Hier vertel ik later meer over maar alleen al van deze foto word ik weer zo blij. Goddelijke pancakes met een prachtig uitzicht!

Ik kijk echt met een grote glimlach terug op de afgelopen week. Hij was zo fijn! Het weer afgelopen weekend was echt een cadeautje en ik geloof dat het de komende dagen nog lekker blijft. Ook ben ik wat aan het brainstormen over een eigen bedrijfje, misschien wil ik een soort gelukswandelingen gaan organiseren. Wat denken jullie? De komende dagen gaan in ieder geval voor veel buiten plezier zorgen.

Liefs,
Eline

post a comment