Top

Het is weer tijd voor een nieuwe happy moments! We werden wakker in een prachtig winter wonderland. Daar moest natuurlijk in gewandeld worden, kijk maar mee.

Ik ging gezellig wandelen met een vriendin en toen we bij haar thee gingen drinken kwam ik deze geweldige stoel tegen. Hier wil je toch helemaal in wegkruipen! Ook kreeg ik twee prachtige pannenkoekplanten mee waardoor er nu nog meer groen is in ons huis. Zo blij mee!

Ondertussen moest er ook gewoon gewerkt worden. Oftewel schrijfboekjes erbij en aan de slag!

De verveling slaat soms behoorlijk toe als je zo veel thuis zit. Terwijl ik aan het wegdromen was bedacht ik me dat ik deze kleurboeken nog heb. Dus ik pakte mijn kleurpotloden er weer bij en begon lekker te kleuren. Gewoon mijn hoofd even leegmaken, ik vond het heerlijk!

Kijk nou, hoe blij kun je zijn haha. Gisteren lag er een dik pak sneeuw en ging ik lekker op pad. We liepen een flink stuk Utrecht uit en eindigden op 12 kilometer. Heerlijk!!

Daarna hadden we toch wel erg veel zin in iets lekkers, dus haalden we twee taartjes bij een lunchroom om de hoek. Dat was smullen na alle kou!

De komende dagen blijft het pak sneeuw nog liggen. Terwijl ik naar buiten kijk zie ik de sneeuw al naar beneden dwarrelen. Voorzichtig naar buiten dus, maar ik kan er ook wel echt enorm van genieten. De school waar ik vaak kinderen ophaal is dicht, dus ik ga me maar ontfermen over andere hobby’s. Ook ben ik veel yoga aan het doen, daar krijg je het nog behoorlijk warm van! Maak er een fijne week van.

Liefs,
Eline

post a comment