Top

Het is weer tijd voor mijn nieuwe happy moments! Het was een lekker actieve week waarin ik lekker veel buiten ben geweest. Wat zou ik deze week weer beleefd hebben?

Ik publiceerde gisteren mijn 100e bericht op Dosis Geluk, dat is toch ook wel een feestje waard! Al zo veel lieve mensen heb ik mogen inspireren hier op Dosis Geluk. Voor mij is iedere reactie weer een feestje en ben ik super dankbaar dat er zo veel lieve mensen mijn blog lezen. Pluspunt: ik heb voor mezelf een prachtig geluksdagboek om vast te leggen, zo lees ik af en toe mijn avonturen terug en begin ik weer te glunderen.

Ik sprak af met Nicky (@nickyindebergen) om gezellig te gaan wandelen in de buurt van Haarlem. Ik mocht dus met een echte local op stap en dan wandel je dus op de leukste paadjes! We wandelden door de Kennemerduinen, waar we lekker duin op duin af liepen. Een hele mooie tocht met halverwege een beloning, namelijk het strand! Die dag scheen het zonnetje heerlijk, dus het was super fijn om lekker buiten op pad te gaan. Dankjewel Nicky en tot snel!

Afgelopen week was ik veel op mijn yogamatje te vinden of op mijn meditatie kussen. Zo fijn vind ik dat! Zo fijn zelfs dat ik naar yoga-opleidingen aan het kijken ben… dat wordt vervolgd!

Het was de afgelopen week helaas ook behoorlijk druilerig weer. Toch wilden we onze punten scoren in de Ommetjes app, dus gewoon hop naar buiten met de paraplu. Daarna voel je je dan zo lekker!

We zijn ook weer lekker op pad geweest om een Trage Tocht te lopen. Dit keer in Maarn, aangezien we de polders maar wilden vermijden. Het was op sommige stukken behoorlijk blubberig, aangezien vele vrachtwagens de paden compleet aan gort hadden gereden. Wel was het een mooie tocht, dus twee hele blije koppies.

Vandaag had ik mijn derde les op de mountainbike waar ik geen foto’s van heb gemaakt, aangezien alles bevroor haha. Mijn voeten had ik ingepakt met aluminiumfolie en dubbele handschoenen aan, maar ach. Een beetje bikkelen hoort er ook gewoon bij. De energie boost die ik daarna voelde was het dubbel en dwars waard. Ook de vegetarische ovenkroketten van de Appie hielpen behoorlijk voor het moraal.

Daarna maakte ik nog een wandelingetje en plofte ik lekker in bed met de Flow die Wouter ’s ochtends voor me gehaald had. Oftewel een hele fijne zondagmiddag 🙂

Het was me het weekje wel weer! Tussendoor heb ik ook weer lekker gewerkt in de noodopvang. Juf Eline is altijd in voor strijkkralen, haha. Komende week is het weer afwachten of de scholen nu echt open mogen. We gaan het zien, in de tussentijd probeer ik zo veel mogelijk naar buiten te gaan of yoga te doen. Alles om mijn koppie een beetje rust te gunnen. Tot volgende week!

Liefs,
Eline

Comments:

  • februari 2, 2021

    Gefeliciteerd met je 100ste bericht, wat een mooie mijlpaal! En oh, strijkkralen.. Ik word er meteen nostalgisch van. Dat was echt een van mijn favoriete bezigheden als kind. 🙂 Fijne week nog!

    reply...

post a comment