Top

Het is weer tijd voor mijn happy moments, wat zou ik deze week weer beleefd hebben?

Deze week begon lekker, ik ging namelijk weer eens langs naar een van mijn favoriete koffiebarretjes van Utrecht. We namen wat lekkere dingetjes mee naar het park en ploften daar neer langs het water. Deze kleine momentjes zijn echt om van te genieten!

Ondertussen werk ik nog steeds door in de noodopvang. Aangezien het eventjes vrij rustig was, probeerde een collega mij te leren haken. Het eerste beginnetje is er, nu nog een beetje extra blijven oefenen haha.

Aangezien ik ook redelijk veel vrij tijd heb op het moment, ben ik begonnen in dit fijne boek. Op een prachtige manier wordt verteld hoe de natuur in verbinding staat met alles en hoe krachtig wij daar zelf onderdeel vanuit maken. Dat willen we zelf af en toe nog even vergeten, maar dit boek brengt alles heel mooi bij elkaar.

Met de aankondiging van de nieuwe maatregelen/avondklok had ik het wel eventjes moeilijk. Alsof we helemaal niets meer mogen en doordat ik steeds op andere locaties werk is het soms mentaal best wel lastig. Soms is het fijn als iemand even vraagt wat je weekendplannen zijn of überhaupt hoe het met je gaat. Gelukkig kunnen we wel nog lekker naar buiten en dat helpt dan ook enorm! Maar zo zie je maar, ik ben ook gewoon een mens en lang niet alles is alleen maar leuk.

Hmmm, gisteren deden we mee aan een stadswandeling waar je onderweg allerlei stops hebt met lekkere restaurantjes of koffiebarretjes. Hier stopten we voor een goddelijk kaneelbroodje. Deze kunnen gewoon nooit echt misgaan, heerlijk!

Wohoowwww, gisteren was mijn tweede mountainbikeles en I killed it, haha. Ondanks dat ik nog steeds iedere keer ruzie heb met de parkeerwachter en het inparkeren, gaat het mountainbiken echt super lekker. Ik heb gisteren mijn eerste drops gedaan, say whatttt. En hebben we de eerste route helemaal afgerond. Nu heb ik nog veel meer zin om zelf ook op pad te gaan of andere mooie routes met klimmetjes uit te gaan proberen. De cursus duurt nog twee weken, volgende week zijn de bochten aan de beurt. Nu al heel veel zin in! Het komt wel goed met mijn plannen voor 2021.

Afgelopen week was dus een week met wat meer ups en downs. Gelukkig heb ik deze week weer wat leuke dingen op de planning staan. Zo ga ik morgen lekker wandelen, wil ik misschien gaan wielrennen als het weer het toelaat en heb ik een koffiedate met een vriendin. Oftewel we gaan er weer wat moois van maken.

Liefs,
Eline

post a comment