Top

De afgelopen twee weken stonden volop in het teken van avontuur. Niet alleen stapte ik voor het eerst weer op de mountainbike, nee ik beleefde ook nog allerlei andere avonturen. Lees mee in deze nieuwe happy moments.

EIN-DE-LIJK kwam onze hele Ikea bestelling binnen. Als je er iets hebt besteld kun je meepraten over het drama dat de Ikea website heet. Maar nu heb ik dan ook echt EINDELIJK een bureau! Nu kan ik rustig aan mijn eigen plekje werken met mijn eigen boeken en tijdschriften, oftewel volop schrijfplezier!

Bij mij om de hoek opende een nieuwe koffiezaak, een gevaarlijke combinatie voor een koffieliefhebber in een lockdown. De koffie is erg lekker en ze hebben goddelijke vegan brownies. Misschien iets minder goed voor de portemonnee maar wel voor de geluksmomentjes.

Ik ben ook lekker op avontuur geweest in eigen stad. Zo ontdekte ik aan de andere kant van de stad het Maximapark. Er is een trekpondje jongens! Wat heb ik gelachen. Zo’n kleine toevoeging maar het brengt je zo veel plezier.

En ik wandelde nog even door over het Leersumse Veld, waar we verrast werden met een prachtig bevroren heideveld. Daarna was het opwarmen thuis met een grote kop koffie wel even nodig. Dat zijn dan echt mijn kleine maar toch grote geluksmomenten.

En er lag gisteren plotseling ook nog een hele lading sneeuw! Ik sprintte snel naar de supermarkt voordat het helemaal glad zou worden, maar het viel me gelukkig mee. Ik dropte snel de boodschappen in de vriezer thuis en ging daarna nog lekker even naar buiten. Wat een pracht en praal.

Vandaag was ook nog een grote dag, mijn mountainbike cursus begon! Ik vond het stiekem toch wel heel erg spannend, maar achteraf ben ik super blij dat ik ben gegaan. Scheuren door de bossen die nog bedekt waren met sneeuw. Echt totaal buiten mijn comfort zone maar wel super tof!

Daarna kon ik wel wat warms gebruiken, dus werd het een kop koffie met zelfgebakken appel-bessen taart. Daar kick je dan weer van op!

Goed, komende week gaan we weer verder met de noodopvang op de bso, maar hoop ik toch ook lekker naar buiten te kunnen. Het is wat fris, maar stiekem is het ook wel weer heel lekker nu buiten. Maak er een mooie week van!

Liefs,
Eline

post a comment