Top

Onder het mom van klein geluk en het leven vieren deel ik mijn dagelijkse geluksmomentjes met jullie. Een geluksdagboekje met dagelijkse gelukstips voor een dosis geluk!

Havermout ontbijtje

Ik begon de zondag zoals je hem hoort te beginnen, met een heerlijk ontbijtje! Gisteren deelde ik dit receptje al, maar ik maak hem al bijna iedere dag deze week. Dit keer was het een extra geluksmomentje, want ik kon hem heerlijk oppeuzelen op mijn nieuwe bank! Ik toverde mijn stoel om tot tafeltje en samen met een kopje koffie met havermelk creëerde ik een heerlijk zondags tafereeltje. Muziekje op, comfy sokken aan en genieten maar. Wat een fijn begin van de dag was dit!

Tupperware bakjes

Na een vermoeiende werkdag waar het koffieapparaat ermee ophield (drama voor de ongeduldige opa’s en oma’s) was het heerlijk om gewoon een bakje in de magnetron te kunnen gooien. Bij mij op het werk word er iedere dag een lunch gekookt en laat ik nu het geluk hebben gehad dat ik een bakje mee naar huis mocht nemen! Ohhh wat een goddelijkheid is dit zeg en ja, ik heb het recept voor jullie. Deze vegan stroganoff is dus echt helemaal de moeite waard. Voeg er nog wat sojasaus, mosterd, chilipeper en bosui aan toe en je hebt het perfecte romige pastarecept!

Boekjes lezen

Ja ik blijf het geluk van mijn nieuwe bank benoemen, want hij maakt me op dit moment gewoon enorm gelukkig. Maar ik begon ook aan een boek van Nicholas Sparks: je bent nooit alleen. Nu ben ik al fan van zijn andere boeken zoals Safe Haven. Ja soms een beetje voorspelbaar, maar het fijne aan zijn boeken vind ik dat er een extra dimensie aan zijn boeken zit. Niet alleen maar het standaard liefdesverhaal. Oftewel heerlijk om na het eten op mijn bank te kruipen en even weg te dwalen in een andere wereld.

In een hardloopflow

Oh ja, twee dagen achter elkaar hardlopen. Eline ben je gek geworden? Nou ik ga maar een half uurtje en wat dat voor je rust doet is echt enorm. Ik kwam in een flow en nu zit ik heerlijk relaxt achter mijn laptopje deze happy moments te typen. Het is zo fijn om dan in een flow te komen. Ik rende ook nog een prachtige zonsondergang tegemoet.

Zometeen stap ik onder een heerlijk warme douche en dan kan ik helemaal rozig mijn bedje in stappen, klaar voor een nieuwe week met nieuwe geluksmomentjes.

Gelukstip: ga naar buiten als je even je hoofd leeg moet maken. Ren, spring, wandel of mediteer maar doe het buiten!

Liefs,
Eline

Comments:

 • augustus 19, 2019

  Looooove bakjes en glazen potjes! 😀 Ik weet niet waarom maar ik heb nu ook een soort van glazen flessen en potten tic. Elke keer ik een bokaal van iets leeg heb ben ik in mijn nopjes als ik hem in de vaatwasser kan zetten en dan in mijn kast bij de rest kan plaatsen, haha.

  reply...
 • augustus 19, 2019

  Wat een heerlijk lijstje. Ik vind het ook heerlijk om lekker weg te duiken in een boek, vooral thrillers vind ik heerlijk. Ik lees bijvoorbeeld veel van James Patterson, waar de hoofdstukken vanuit een rechercheur moordzaken zijn geschreven, maar ook vanuit de daders. Wat ik altijd wel heel interessant vind.

  reply...
 • augustus 20, 2019

  Wat een heerlijke momenten. <3
  Ik kan er ook ontzettend van genieten om een goed boek te gaan lezen. Heerlijk!
  Liefs,
  Evelien

  reply...

post a comment