Top

Happy 2021! De eerste dagen van het nieuwe jaar al weer om dus is het tijd voor een nieuwe happy moments. Eentje met avontuur, natuur en een leuke challenge.

Laat ik meteen met de leukste foto beginnen. Voor de avontuurlijk leven challenge van Paulien, was de opdracht: slaap avontuurlijk! Nu wilde ik eerst een fort bouwen in de woonkamer, maar kreeg toen ineens inspiratie. Waarom niet gewoon een enorm fort bouwen in de slaapkamer? Zo gezegd, zo gedaan. We bouwden een fort en het sliep nog lekker ook. Je ziet maar weer, avontuurlijker leven kan heel klein beginnen.

Terug naar oudjaar, waar ik eindelijk weer eens een ritje maakte op mijn racefiets. Mijn fiets heeft even een grote beurt gehad in de werkplaats en was weer klaar voor een nieuw seizoen. Ook kocht ik een lange fietsbroek, dus het was heerlijk om weer lekker te fietsen. Prachtig zo door de polders!

Ik ging ook lekker in de bossen wandelen met mijn nieuwe thermos unit, wat een joekel is het! Heerlijk om zo in de bossen een lekker warm kopje thee te kunnen drinken. Dat is zo genieten!

Om wat nieuwe reisinspiratie op te doen, deden ik en mijn vriend ons dit boek cadeau. Allerlei prachtige wandeltochten en natuurgebieden verspreid door het hele land staan hierin. Ideaal dus om ons landje nog verder te gaan verkennen. Dat is iets wat ik dit jaar wel ontdekt heb en nog wil uitbreiden. Ons eigen land is zo mooi, daar wil ik nog meer door verrast worden komend jaar.

Als laatste nog even een natuurfoto die ik laatst maakte in de bossen. Ik probeer af en toe wat uit met mijn nieuwe camera en dit boompje vond ik wel heel mooi tussen de hei staan. In zijn eentje, maar wel uniek.

Zo, de komende weken blijft het allemaal nog anders dan anders. Ik werk nog steeds in de noodopvang en het blijft aanpassen en omschakelen. Gelukkig heb ik ook genoeg tijd om weer lekker op pad te gaan en om nieuwe receptjes uit te proberen voor mijn 30 dagen vegan challenge. Genoeg kleine geluksmomentjes dus!

Liefs,
Eline

post a comment