Top

De tijd vliegt voorbij en opeens zijn we al in december beland. Deze week stond helemaal in het teken van feestelijkheid en gezelligheid. Tijd om mijn happy moments weer af te stoffen en een nieuw leven in te blazen. Tijd voor een nieuw weekoverzicht.

Deze week vierde ik samen met mijn vriend dat we al weer 1 jaar samen zijn. Wat gaat de tijd toch hard. Ik weet nog goed dat ik voor het eerst door Utrecht wandelde vorig jaar en werkelijk niets snapte van de straten, maar nu woon ik er gewoon! Om dat te vieren gingen we een nachtje naar een Tiny House op Landgoed Barendonk. Wat een feestje was dat! Ik heb zo genoten van de rust en alle goede zorgen van iedereen die daar werkte. We werden helemaal in de watten gelegd met dit geweldige ontbijt. Ik kom dolgraag nog eens terug!

Sinterklaas is eindelijk het land uit, al heb ik daar ook enorm van genoten met de kids. Iedere avond keek ik het Sinterklaasjournaal en besprak ik de problemen met de kleutertjes. Toch heb ik ook wel super veel zin in de kerst, dus bakte ik alvast deze kerstkoekjes! Ik heb een heel lekker receptje gevonden die ik nu nog even ga personaliseren en dan komt er een heerlijk recept aan van vegan gingerbread koekjes! Laat de kerst maar komen.

Ik maakte er echt een self-care dagje van en pakte mijn waterverfspullen erbij en pakte het breien weer op. Het gaat nog niet helemaal geweldig, maar het begin is er. Eens wat anders doen alleen maar achter een scherm zitten, voelt heerlijk. Ik zou zo graag eens een eigen trui breien, dat je dat dan echt helemaal zelf hebt gemaakt. Ik omarm mijn innerlijke hippie oma en blijf oefenen!

Vandaag was eindelijk de dag daar. We reden naar het tuincentrum om een kerstboom uit te zoeken! Gisteren had ik al allerlei ballen gekocht en nu nog een boom om ze in te hangen. Hij is een beetje groot uitgevallen, hihi maar dat weten we dan weer voor vorig jaar. Wel is hij super gezellig en hebben we er meteen een knusse kerstlunch bij gedaan. Ondanks dit gekke jaar, heb ik toch heel veel zin in kerst. Knus thuis op de bank met kerstfilms en heel uitgebreid een kerstdiner koken. Ook een kleine kerst kan heel feestelijk zijn.

Als laatste wil ik toch nog graag even twee fotootjes delen van mijn kampeeravonturen van de afgelopen weekenden. Het is zo heerlijk om wakker te kunnen worden in de natuur. Omdat we dit jaar wat creatiever moeten zijn met vieringen, ga ik met familie kamperen met oud en nieuw. Zo kunnen we toch allemaal samen zijn en aangezien er toch geen vuurwerk te pas zal komen, kunnen we allemaal rond het vuur zitten en oliebollen eten. Het beloofd een bijzondere oud en nieuw te gaan worden.

Liefs,
Eline

Comments:

  • december 7, 2020

    Super leuk dat jullie met oud en nieuw gaan kamperen! Das nog eens origineel! Dat zou hier helaas ook niet mogen want je mag maximum met 4 mensen samen buiten zijn.
    Die koekjes zien er heerlijk uit trouwens! Heb je ze ook versierd? 😀

    reply...

post a comment