Happy moments #16

Happy moments #16

De week vloog weer voorbij, dit is mijn geluksdagboekje! Met foto’s van onze staycation, balkonpret en veel koffietjes. Wil je meelezen? Klik dan snel verder!

Wandelen heb ik de afgelopen weken volop gedaan en hier zat ik op dit mooie bankje in een prachtig gebied rondom Schaijk. We haalden er pannenkoeken af en genoten van al het moois om ons heen.

Even een blij ei foto tussendoor! Genieten in het bos.

Hmmm Clif Bars zijn echt onze favoriete snack tussendoor! Laatst waren ze in de aanbieding bij de Bever, dus hebben we ze even flink ingeslagen. Onze favoriet is Crunchy Peanutbutter maar deze met chocolate chip kwam ook wel erg dicht in de buurt, powervoedsel!

We zijn een paar dagen naar Nijmegen geweest waar we wederom weer lekker aan het wandelen zijn gegaan. Hier een blije foto tijdens onze ochtendwandeling.

Hmmmm dit is Marikenbrood! My oh my wat was dit lekker. Ik had het nog nooit gegeten maar daar gaat nu wel verandering in komen hoor. Jammie!

Ik kocht samen met mijn vriend onze eerste tent! We wilden hem heel graag uittesten dus zetten we hem weer op bij zijn ouders in de tuin. Weer een nieuw kampeer avontuur in de achtertuin haha. Gelukkig gaan we binnenkort echt kamperen! Ken je Campspace al? Daar staan allerlei particulieren op die hun tuin of andere plek als kampeerplek aanbieden. Zo kun je toch kamperen maar dan niet op een grote camping.

Gisteren ging ik samen met een vriendin in Eindhoven koffie drinken. Oh wat was dit lekker, hmmm. In Utrecht hebben ze vaak een fruitige boon maar ik vind een zoete chocolade achtige boon veel lekkerder. Gelukkig gingen we nu naar mijn favoriete koffiebar in Eindhoven dus kwam het helemaal goed met de koffie!

Oh we aten nog meer lekkere gebakjes, dit was ook echt weer een feestje hoor! Het is maar goed dat we zo veel wandelen en fietsen.

En uiteraard blijf ik gewoon lekker sporten in het park of simpelweg in de woonkamer.

O wat ben ik blij met ons gezellig balkonnetje! Van de ouders van mijn vriend kregen we deze leuke lampionnetjes. Nu is het zo vrolijk iedere keer als we naar buiten kijken.

Hier gingen we op een groots avontuur, we stapten namelijk al heel vroeg op de ochtend op de fiets. We fietsten namelijk een groot deel van de LF 7 Oeverland route, wat erop neer kwam dat we 146 kilometers gingen fietsen van Utrecht naar Den Bosch! Halverwege aten we een Bossche bol en Bossche kus. Hoe alles is verlopen lees je hier!

Hmmm voordat we vertrokken bakte ik een flinke stapel pancakes. Ik voegde iets meer melk toe, dan waren ze net wat dunner en hadden we nog meer pret!

Om nog een beetje in de vakantie stemming te blijven haalden we koffie bij een nieuwe koffiebar die we laatst ontdekten. Daar hadden ze ook pastel de nata! Toch nog een beetje Portugal, nom nom nom. Dit zijn wel de lekkerste die ik tot nu toe in Nederland ontdekt heb. Dubbel plezier dus!

Pfoeh dat was weer een groot dagboekje met heel veel fun. Onze staycation is bijna afgelopen dus daar schrijf ik nog een losse post over. Zouden we alles gehaald hebben? Geniet ondertussen van jullie zondag!

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. mei 24, 2020 / 5:03 pm

    Ik word altijd echt heel erg blij als ik je foto’s zie, je straalt zo en wat een leuke gelukjes inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *