Happy moments #15

Happy moments #15

Onze staycation is begonnen! Afgelopen weekend stond al in het teken van kamperen, maar er is natuurlijk nog veel meer leuks gebeurd de afgelopen weken, lees mee!

Ik plande een stiekeme verrassing voor onze wandeltocht in het weekend. Bij een bakkerij bestelde ik twee mooie stokbroden en een heerlijke pot jam. Perfect voor een picknick buiten! Grappig hoe alles toch beter lijkt te smaken als je buiten in de natuur zit.

De afgelopen weken heb ik ook weer heerlijk gefietst! Ik ontdekte een nieuwe route door het bos, iets wat me meteen aan thuis en vakantie laat denken. Het is zo heerlijk om langs al dat groen te fietsen. Dan valt er echte en soort rust over je heen en gaat de tijd zo veel sneller!

Ook was ik heel veel op Landgoed Rijnauwen en Amelisweerd te vinden. Ik maakte ’s ochtends foto’s en plofte later neer op een bankje om de Flow te lezen. Gewoon lekker ontspannen zitten lezen tot het ik het weer eens tijd vond om naar huis te gaan. Het is zo fijn om extra tijd door te kunnen brengen in de natuur.

Ik heb mijn oude badjas weer herontdekt. Het is zo heerlijk zacht en warm. Dan een lekkere kop koffie met sojamelk erbij (de Alpro barista soya of lichtblauwe havermelk van Oatly zijn mijn favoriet). Een melkopschuimer is echt de beste aanschaf die je kunt maken als je ook zo geniet van ochtendmomentjes.

Samen met mijn vriend fietsten we 90 km op Bevrijdingsdag. De eerste 30 km heb ik echt afgezien, haha. De wind was behoorlijk flink, ik had de dag van gisteren nog in mijn beentjes en ik moest echt even de knop omzetten. Gelukkig fietsen we niet alleen maar door hele winderige weilanden. We kwamen ook door bossen en langs hei, dat maakte het stukken leuker.

Ook maakte ik nog een aantal andere fietsrondes op de vroege ochtenden. De fietsglow die je daarvan krijgt is real! Ik straal de rest van de dag. Bij thuiskomst plof ik maar al te graag op het balkon om de energietank weer een beetje bij te vullen.

Ik vertelde het jullie al, maar onze staycation is begonnen! Dat vierden we met een wijntje en lekker eten op het balkon. We hadden nog iets te vieren, want ik ben aangenomen bij mijn nieuwe baan. Ik word pedagogisch medewerker in een groene BSO met een moestuin, keuken en atelier! Ook mag ik als coach gaan optreden, waardoor ik ook zelf super veel ga leren. Als dat geen goed begin van de vakantie is, weet ik het ook niet meer.

Gisteren konden we onze eerste puntjes afstrepen van onze to-do lijst, we sliepen namelijk in een tent! Gewoon lekker in de achtertuin van de ouders van mijn vriend, maar het was lachen geblazen! We hadden de tent zo opgezet zodat ons kampeeravontuur vrolijk kon beginnen. Ik zal binnenkort in een losse post de rest van de foto’s delen. Het was in ieder geval helemaal geslaagd en we gaan binnenkort op zoek naar onze eigen tent zodat we vaker kunnen gaan kamperen zodra het weer mag.

Het waren hele fijne weken! Ik kreeg meer energie, ik vond eindelijk een baan en nu is de vakantie echt begonnen. Strakjes rijden we naar Nijmegen waar we een paar dagen zullen blijven. Lekker wandelen en buiten op avontuur!

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. mei 11, 2020 / 11:28 am

    Dat zien er inderdaad erg leuke weken uit! Proficiat met je nieuwe baan ook, klinkt echt als een leuke job!

  2. mei 11, 2020 / 11:41 am

    Proficiat met je nieuwe baan! Dat is idd een leuk begin van je staycation 😉 Geniet er nog van en straks met volle moed er terug tegenaan!

  3. mei 12, 2020 / 9:29 am

    Lekker hoor, zo veel in de natuur! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Dat is pas echt goed je vakantie in gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *