Top

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen weken? Ik was vooral heel veel buiten te vinden waar ik weer van alles heb ondernomen en ontdekt. Lees het in deze happy moments!

Ik heb weer heerlijk gefietst! Inmiddels heb ik een paar eigen rondjes gemarkeerd. ’s Ochtends fiets ik een aantal keer per week een ronde van 30 km waar ik iets meer dan een uur mee bezig ben. Heerlijk om mijn dag mee te beginnen! In het weekend fiets ik vaak 50 km, langs De Lek over de dijk, waar je echt een prachtig uitzicht hebt. Inmiddels heb ik ook mijn kilometerteller op mijn fiets zitten, heel leuk om bij te houden en jezelf uit te dagen met korte sprintjes.

Afgelopen week ging ik ook even bij een goede vriendin langs. Zij woont midden in het bos en maakt de aller lekkerste vegan pancakes. Smullen maar! Het was heel fijn om weer een beetje sociaal contact te hebben, dat is wel iets wat ik in deze periode echt mis. Gelukkig was het super gezellig en ging ik weer opgeladen (en uitgebuikt, hihi) naar huis.

Ons balkonnetje kon wel wat leven gebruiken (tot nu toe was het een koude bedoeling) We gingen eerst langs het tuincentrum waar we allerlei planten insloegen. Ook hebben we wat zaadjes gekocht om in te zaaien in een mini kas die nu binnen staat. Hopelijk kunnen we binnenkort onze sla en spinazie plantjes naar buiten verplaatsen. Ook hebben we een chilipeper plant gekocht en wat aardbeien plantjes. Ik ben benieuwd!

Dit is toch super gezellig! Lekker tussen de plantjes en bloemetjes koffie drinken tussen de middag. Het was helaas nog te koud om buiten te ontbijten, maar hier werd ik al zo blij van. Al dat groen en gezelligheid.

De balkonpret was nog niet over, na onze fietstochtjes was het natuurlijk ook nodig om de brandstof weer aan te vullen. We kochten een gigantisch desembrood bij het Broodhuysch. Alleen het snijden op zichzelf was al een flinke uitdaging. Wat aardbeitjes en Duo Penotti erop en je hebt een perfecte lunch.

Het weer was echt een cadeautje met alle zon! Dat betekende fijne koffiemomentjes langs de grachten vlakbij ons huis. Op ongeveer vijf minuutjes lopen van ons huis ligt een enorme stijger waar je neer kunt ploffen. In de ochtend is het daar nog heerlijk rustig. Perfect dus om even tot rust te komen.

Ook plunderden we het lokale delicatessenwinkelje bij ons in de buurt. Daar hebben ze echt de lekkerste smeerseltjes en dipjes. Perfect voor een vrijdagmiddagborrel in het park. We lagen een tijdje in het park, genoten van het zonnetje en keken onze ogen uit. Heerlijk!

Gisteren was het weer tijd voor een langere fietstocht. Als je alles wilt lezen, mijn vriend schreef er een artikel over op Dosis Natuur. Het was prachtig weer en doordat we vroeg waren vertrokken, was het nog heerlijk rustig.

Er was een kleine miscommunicatie over de afstand, hihi. Ik dacht dat we hadden afgesproken 50 km, mijn vriend dacht aan 30 km. Het werden er uiteraard 50, aangezien ik mijn nieuwe ronde ging laten zien. Gelukkig eindigde de route langs het Broodhuys, waar we eigenlijk een tompouce wilde halen, maar eindigden met een gigantisch stuk carrotcake. Hilarisch hoe we dit in het park hebben opgegeten zonder vork en een stuk bijna zo groot als je hele hand.

Goh, wat heb ik genoten de afgelopen weken. Helaas is de regen nu weer aangebroken, al heeft dat ook wel weer zijn charmes. Dan heb ik mooi de tijd om blogjes te tikken en mijn zoektocht naar werk voort te zetten. Soms is het wel erg depri omdat er zo weinig nieuwe vacatures openen. Maar ach, we blijven positief. Maak er een mooie week van!

Liefs,
Eline

Comments:

 • Esther

  april 28, 2020

  Ziet eruit als een hele fijne week! De afgelopen tijd heb ik zelf ook heel veel tijd in de buitenlucht doorgebracht. Heerlijk is dat! Ik reageer normaal gesproken nooit, maar ik wil toch even kwijt dat ik je blog altijd met heel veel plezier lees. Het helpt me eraan herinneren hoe mooi de simpele dingen in het leven kunnen zijn. Thanks!

  reply...
 • april 29, 2020

  Ziet eruit als een leuke sporty week, vol met kleine gelukjes. Zo zie je eigenlijk dat je geen budget nodig hebt om te genieten van kleine dingen, de natuur voorziet!

  reply...
 • mei 4, 2020

  Wat een fijne momenten zeg, hier wil ik ook zo graag weer op de fiets stappen… maar helaas nog heel even wachten voor het weer kan.

  reply...

post a comment