Happy moments #13

Happy moments #13

Wat een lekker weekje was dit! Ik was volop buiten aan het genieten, ging op avontuur en maakte mijn eerste lange fietstocht. Je leest er alles over in deze happy moments!

Ik ben nog steeds aan het settelen in Utrecht. Een geluksmomentje is dat ik nu eindelijk ruimte heb voor mijn piano! Terwijl mijn vriend aan het koken is, speel ik af en toe piano. Zo fijn om het weer een beetje te kunnen oppakken.

Ik had mijn laatste Skype call met mijn sport coach. Omdat ik nu even geen inkomen heb en de sportscholen dicht zijn, hebben we besloten dat we het even pauzeren. Mijn prioriteiten liggen nu ook ergens anders, maar dat niet zonder even terug te kijken waar we vandaan kwamen. Ik zit zo veel lekkerder in mijn vel en ben nu veel minder spastisch rondom eten. Even een trots momentje terwijl ik aan het wandelen was!

Een fotootje tijdens mijn ochtendwandelingetjes in mijn favoriete park in Utrecht, het Griftpark. Het is een rondje van ongeveer 45 minuten, maar je wordt er zo blij van. Een momentje om in te checken bij jezelf voordat je aan het werk gaat of zoals ik aan het bloggen.

Het weer was puur om te genieten, wat heerlijke lenteavonden betekent. Op het balkon met een kleedje, een mega lekkere salade en een glas wijn. Een avond zonder zorgen.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen gingen ik en mijn vriend spontaan heel vroeg de deur uit om te wandelen tijdens de zonsopgang. Super mooi en het begin van vele andere mooi wandelingen bij het Fort bij Rijnauwen.

Hierna was het paasweekend aangebroken en afgelopen zaterdag hadden we een hele mooie fietsroute uitgestippeld over de Veluwe. Het werden uiteindelijk 86 kilometers en wauw ik kan niet trotser zijn. Onderweg maakten we een aantal stops om te picknicken, onze dorst te lessen en gewoon even te genieten van de mooie uitzichten. Wat een prachtige omgeving!

Hmmm een paasontbijtje kan er altijd wel in. Van de ouders van mijn vriend hadden we deze schattige slinger gekregen waarmee we de tafel gezellig hebben aangekleed. Croissantjes, broodjes, eitjes en een verse haver cappuccino. Een perfect ontbijtje voor onze eerste paasdag samen.

We besloten om een lekkere wandeling te gaan maken in een gebied waar we een week eerder doorheen waren gefietst. Het was daar zo mooi en stiekem waren we wel benieuwd of we er ook zo mooi konden wandelen. Dit kuikentje kwam ik onderweg tegen, te lief.

Het was een flink paasontbijt, dus werd het ook een flinke wandeling. Natuurlijk kon een paas picknick niet ontbreken. Met mijn Hema bakkie gevuld met yoghurt ploften we halverwege in de polders neer. We keken uit op de skyline van Utrecht en genoten van de stilte. Wat was het mooi! Uiteindelijk liepen we nog 18 km ook, dit is nog eens een actief weekend.

Hoe meer ik buiten kwam, hoe meer ik tot rust kwam. Ik en mijn vriend kregen het idee om wat langere routes te gaan wandelen of fietsen, maar in onze zoektochten naar mooie routes konden we eigenlijk niet precies vinden waar we naar op zoek waren. Dus besloten we zelf een account en website op te richten waar we onze tips gaan delen als beginnende hikers en bikers. @dosisnatuur werd geboren en ik krijg super veel energie om dit leuke projectje uit te werken! Een nieuw platform waar we allerlei tips en routes gaan wandelen. We hebben zelfs al een thermosfles aangeschaft. Je kan veel nieuwe avonturen gaan verwachten!

Inmiddels begin ik steeds meer te settelen in Utrecht. Komende week lever ik officieel mijn sleutel in en dan verander ik in een officiƫle inwoner van Utrecht. Een beetje gek uit mijn vertrouwde stadje Eindhoven, maar gelukkig kom ik daar nog regelmatig. Ik ga de komende week in ieder geval weer verder op zoek naar nieuwe routes en nieuwe avonturen.

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. april 13, 2020 / 9:51 pm

    Wat een leuke foto’s zeg! Jij ziet er zo happy uit! Die foto op het balkon met dekentje en glas wijn ziet er zalig uit! En je klinkt ook super sporty, zou ik beter eens een voorbeeld aan nemen. šŸ˜‰

  2. april 14, 2020 / 12:06 pm

    Ik word elke keer zo blij van jou blogpost met geluksmomentjes. Ik denk ook omdat onze interesses hetzelfde zijn. Heerlijk he fietsen in de natuur en wandelen bij zonsopgang! <33

  3. april 20, 2020 / 6:49 am

    Wat een super fijne geluksmomentjes zeg. Ik krijg er zelfs een glimlach van op mijn gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *