Happy moments #11

Happy moments #11

Tijd voor weer een nieuw dagboekje van de afgelopen weken! Er is een hele hoop gebeurd, dus tijd om weer gezellig bij te kletsen.

Ik en de geliefde Moppereend! De afgelopen weken stonden in het teken van mijn laatste werkdagen bij de bibliotheek. Oftewel nog heel veel dingen afronden, overdragen en toch nog een beetje voorbereiden. Ik zou namelijk tijdens het voorlezen en het voorleesontbijt gefilmd worden door de lokale omroep! Ik moest een microfoontje op en alles, dat was me de ervaring wel joh.

YAY, even een fotootje terwijl ik een van mijn laatste werkdagen afrondde. Heel fijn om alles over te dragen en ik kreeg het goede nieuws dat ik was uitgezocht voor een hele leuke marketing stage, waar ik super veel zin in heb. Ik ga de komende tijd zo veel nieuwe dingen leren!

Dus al deze fijne dingen waren wel even een feestje waard! Ik ging lekker uit ontbijten bij Tijm in Utrecht. Hoe vaker ik in Utrecht kom, hoe leuker ik de stad ga vinden. De grachtjes zijn zo knus. Gezellig langs het water wandelen mis ik in Eindhoven ook wel een beetje.

Maar Eindhoven blijft ook heel erg gaaf hoor! Deze graffiti werd bij een viaduct vlakbij mijn huis gemaakt. Hij is nog niet helemaal af, maar iedere keer als ik er langs fiets ontdek ik weer nieuwe dingen. Zo tof.

Ook ging ik lekker aan de wandel waar deze mooie foto van me gemaakt werd. Het is zo fijn om buiten te zijn! De laatste tijd heb ik echt een nieuwe drang om de natuur in te trekken. Alles ruikt zo lekker in het bos nu, zeker als het nog een beetje fris is in de ochtend, heerlijk!

Als vroeg verjaardagscadeautje kreeg ik deze mooie boulderschoenen en ik kon het natuurlijk niet laten om zo snel mogelijk naar de boulderhal te gaan! Deze actieshots mochten natuurlijk niet ontbreken.

De afgelopen dagen heb ik vooral heel erg ziek in bed gelegen, dus ik was heel erg blij dat ik vanochtend weer lekker kon ontbijten! Extra vitamientjes zodat ik er weer tegenaan kon. Ik begon vandaag namelijk met mijn stage. Het was zo inspirerend en ik heb ook vandaag weer heel veel geleerd. Morgen ga ik weer aan de slag en dan begin ik woensdag met mijn eerste werkdag in mijn favoriete ontbijtzaak in Eindhoven! Oftewel allemaal leuke dingen in het vooruitzicht.

En toen vond ik op mijn oude camera ook nog dit materiaal van mijn mini vakantie, dus besloot ik er maar wat van te maken. Ik werd er zelf heel erg blij van, haha. Oh wat was het een fijne vakantie!

Nou, deze week staat dus volledig in het teken van nieuwe beginnetjes. Toch ook wel gek om alles achter me te laten. Maar het voelt heel erg fijn om met alles rondom storytelling bezig te zijn. Er komen allemaal mooie, nieuwe mensen op mijn pad en ik kan nog zo veel leren. Oh en vrijdag ga ik lekker een weekendje naar Terschelling, dus dan kan ik heerlijk even uitwaaien!

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *