Happy moments #10

Happy moments #10

De tijd vliegt en we zitten al weer halverwege december! Tijd om jullie weer eens een update te geven van de afgelopen weken.

Deze granola zat laatst in een goodie bag, maar deze is zo lekker! Anne & Max is sowieso een van mijn favoriete café’s en nu ze deze granola verkopen helemaal. Vegan, crunchy en met speculaaskruiden wordt gewoon alles nog beter.

De afgelopen weken heb ik lekker wat nieuwe koffie barretjes ontdekt. Dit was in Utrecht waar ik natuurlijk ging voor een haver cappuccino!

Ook probeerde ik de bloemkoolbodem eens uit. Natuurlijk gooi ik hem zo vol met groentes dat het er bijna niet meer op past, hihi.

Ook ging ik lekker aan de slag in de keuken en bakte ik allerlei nieuwe recepten. Dit was een heel geslaagd probeersel van een galette. Helemaal vegan en ik heb er later nog pure chocolade aan toegevoegd, dan is hij echt perfect!

Geef mij worteltaart en ik ben helemaal happy! Dit keer was ik in Nijmegen voor een meeting met mijn gastblogger. Er komt een geheel nieuw Foodies platform aan dus achter de schermen ben ik heel hard bezig met allerlei nieuwe content. Het wordt zo gaaf!

Ohh ondertussen was het ook nog Sinterklaas en bakte mijn collega deze heerlijke cupcakes. Ik heb het receptje gekregen dus ik wil deze heeeel graag nog eens bakken. Die crème was echt goddelijk!!

De afgelopen tijd was tegelijkertijd ook heel hectisch. Ik besloot om te stoppen bij de bibliotheek. Dus mijn halve bestaan hangt even op losse schroeven. Ondertussen ben ik hard aan het solliciteren en komt alles vast wel goed. Daarom ’s avonds lekker in bed met een foute kerstfilm.

Ook mocht ik weer lekker aan de slag met andere cakes in De Ontdekfabriek. Hier bakte ik heerlijke appelcakes. Hihi helemaal ingezakt naar een kant maar daardoor extra ambachtelijk.

Gisteren was ik een hele dag in Nijmegen om een verjaardag te vieren. We maakten met zijn allen een flinke wandeling door de modder. Glibber de glibber. Daarna gingen we lekker lunchen, dat ging er wel in!

Vandaag mag ik voor een bijscholing naar Utrecht, dus ik reis wat af de laatste tijd. Wel super leuk en natuurlijk kan ik het dan niet laten om ergens koffie te gaan drinken voor Foodies. Allemaal nieuwe ideeën en tegelijkertijd spannend met wat er nog meer omheen aan het gebeuren is. Gelukkig heb ik vertrouwen dat het allemaal wel goed gaat komen!

Liefs,
Eline

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *