Top

Onder het mom van kleine geluksmomentjes en het leven vieren, wilde ik mijn dagelijkse geluksmomentjes met jullie delen. Een soort geluksdagboekje, maar dan online zodat ik mijn dagelijkse gelukstips met jullie kan delen.

Het huiselijke gevoel

Inmiddels woon ik al weer drie maanden in mijn nieuwe huisje, maar voelt het sinds vandaag echt als een huisje. Vanaf vandaag heb ik namelijk een bank! Nouja… ik toverde een deel van mijn oude tweepersoonsbed om tot een bank met allerlei kussens en dekentjes, waardoor het nu een soort oceaan aan comfort is.

Iedere keer aan mijn eettafel zitten om film te kijken of bovenin mijn bed voelde af en toe toch een beetje eenzaam, dus ben ik heel blij dat ik nu gewoon heerlijk op de bank kan ploffen met een boek of zoals nu met mijn laptop!

Guilty pleasure

Glee staat op Netflix en oh my wat is dit een heerlijke guilty pleasure! Vandaag keek ik weer een aantal afleveringen (ik ben al bijna door seizoen 1 heen) en stiekem zing ik af en toe mee met de nummers die ik wel ken. Deze serie keek ik vroeger altijd op televisie dus af en toe heb ik wat afleveringen gemist. Heerlijk vind ik het om ze dan terug te zien of juist dat weer hele nieuwe dingen me opvallen. Heel fout, maar toch o zo heerlijk!

Toch nog even gaan rennen

Ga ik wel, ga ik niet, ga ik nu of na het eten… Uiteindelijk trok ik toch maar gewoon mijn hardloopschoenen weer aan en stapte ik naar buiten. Oh het was zwaar, het werden maar 4 kilometertjes, maar ik ben wel weer gegaan en oh wat voelt dat goed!

Opgeruimd staat netjes

Om dan toch nog even op dat huiselijk geluk terug te komen, het is echt zo fijn om alles te hebben opgeruimd. Vanochtend streek ik mijn was, wat eigenlijk niet zo erg is als je eenmaal begonnen bent. Ik veegde de vloer, poetste mijn keuken en maakte weer mooie boekenstapeltjes zodat het verder enigszins opgeruimd lijkt. Helemaal nu met mijn nieuwe bank kan ik echt weer even intens genieten van mijn fijne huisje.

Gelukstip: stel dingen niet te lang uit, juist als je aan de slag gaat kan het geweldige dingen opleveren.

Liefs,
Eline

Comments:

post a comment