Top

Weer een nieuw lijstje bomvol geluksmomentjes van de afgelopen weken! Ik genoot nog van een heerlijke vakantie maar inmiddels geniet ik ook van allerlei geluksmomentjes op een werkdag. Kijk mee!

Ik voel me…

Zoals ik jullie al vertelde ben ik inmiddels weer aan het werk na bijna vier maanden thuiszitten, pfoeh! Na het verhuizen en alle chaos eromheen ben ik wel heel blij om nu eindelijk op mijn plekje te zitten. Ik vind een eigen ritme, ben weer lekker aan het zwemmen en ga morgen zelfs voor het eerst weer boulderen. Het voelt alsof mijn leventje na een valse start eindelijk weer verder gaat maar dan met een nieuwe, frisse blik. Doordat ik de ochtenden nog vaak vrij ben kan ik die gebruiken om te bakken, sporten of andere dingen waar ik energie van krijg. Heel fijn dus!

Ik bakte…

De afgelopen weken heb ik echt lekker veel in de keuken gestaan! Dit was mijn absolute favoriet: een rabarber aardbeien cake. Toen we hem in de oven deden dacht ik even dat het helemaal niets zou worden zo zwaar was het beslag, maar uiteindelijk werd hij toch nog luchtig! Wel een bommetje hoor door alle kokos maar wel heel erg lekker. Ik heb ook nog vegan haverkoekjes gebakken. Dit receptje gebruik ik eigenlijk altijd en ze worden altijd mega lekker. Binnenkort ga ik een beetje variëren met de ingrediënten, misschien wel lekker met cranberries of kokos.

Ik ontdek…

Nieuwe plekken in Utrecht. Hoe meer ik wandel door de stad, hoe leuker ik Utrecht begin te vinden. Vooral nu ik steeds meer plekken buiten het centrum ontdek. Ik heb zo veel leuke plannen zoals het bezoeken van een stadstuin en vlindertuin waar je ook zelf bloemen mag plukken. Ook heb ik vrijdagmiddagborrels gepland op allerlei gave plekken aan het water. Er valt nog zo veel te zien, maar door iedereen buiten te zien, krijg je zelf ook heel veel zin om op pad te gaan.

Ik ging…

Vooral heel erg veel naar buiten! Hoe fijn was het warme weer de afgelopen weken. Oke 32 graden was een beetje heftig, maar ’s ochtends was het heerlijk om naar het park te gaan en daar een ontbijtje te eten. Hier zie je me genieten van een smoothie, maar hiervoor aten we iets wat ik nog nooit had gezien: een crompouce! Het is een combinatie van een tompouce en een croissant, maar dan ook nog vegan. Dus ik probeer net te doen alsof het semi gezond is. Maar wauw dit was echt een top ontbijtje!

Ik oogstte…

Voor het eerst uit onze eigen ‘moestuin’. Stel je er niet te veel bij voor, want het is een kleine plantenbak met radijsjes erin. Maar toch! Mijn eigen radijsjes. Ook begint de sla eindelijk te groeien, maar die hebben het een beetje moeilijk in de plantenbak waar ze nu in zitten. Gelukkig zijn de aardbeitjes wel heel erg blij en wacht ik nog heel even af tot ze rood worden. Met wat hulp van een moestuinboek raak ik steeds meer geïnspireerd om het beste uit ons balkon te halen.

Ik geniet…

Ik geniet van mijn leventje hier. ’s Ochtends maar ik vaak hele fijne ochtendwandelingetjes, daarna ga ik aan de slag voor Dosis Natuur of Foodies en in de middag werk ik tot een uurtje of zes. Dan wandel of fiets ik lekker naar huis en staat er een Hello Fresh box op ons te wachten. We koken veel creatiever en iedere keer worden we weer verrast door nieuwe smaken. Het sporten pak ik weer op waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en heb ik zelfs weer gesupt door de grachten. Al die kleine geluksmomentjes zorgen er samen voor dat ik heel blij ben met de keuze om te verhuizen naar Utrecht. Het sociale leven kan ik langzaam weer oppakken dus ik ben weer een groot blij ei!

Als ik deze geluksmomentjes allemaal op een rijtje heb staan word ik zo blij! Het was niet altijd even makkelijk, maar ik begin nu wel echt een fijn ritme te vinden. Dus geniet van de zomer! Hopelijk gaan jullie binnenkort allemaal fijn op vakantie en genieten jullie van al het moois buiten.

Liefs,
Eline

post a comment