Top

Een lijstje met allemaal kleine geluksmomentjes om samen een dosis geluk te vormen! Inmiddels woon ik al weer twee maanden in Utrecht en ik word steeds blijer van de stad.

Ik voel me…

Goed! Hoe langer ik in Utrecht woon, hoe meer ik me hier helemaal op mijn gemak begin te voelen. Ja ik mis wel een beetje het groen, maar dat probeer ik in mijn vrije tijd zo veel mogelijk op te zoeken. Het huis is helemaal opgeruimd wat toch echt wel meer rust geeft in mijn koppie. Alle dubbele spullen hebben we naar de stort gebracht en ohhh nu hebben we echt een stijltje in huis. Iedere keer als ik uit bed stap denk ik o wat heb ik toch een fijn huisje!

Ik sliep…

In een tent haha. Vorig weekend gingen we voor het eerst echt kamperen met onze tent. Hij werd flink op de proef gesteld, want de eerste nacht begon het stevig te waaien en kletteren. Stiekem toch wel een beetje spannend… zouden we alles wel goed vast hebben gezet? Gelukkig dommelden we toch weer in en werden we gewekt door het zonnetje. Het was een super leuk avontuur en ik kan niet wachten om er binnenkort weer op uit te trekken!

Ik begin…

Over anderhalve week dan eindelijk met mijn baan! O wat heb ik hier naar uit gekeken. Thuiszitten is even leuk, maar na drie maanden ben je er wel een beetje klaar mee. Het voelt als een soort startschot van mijn leventje hier in Utrecht. Ik kan mijn eigen sociale contacten gaan opbouwen, mijn eigen plannetjes trekken en eindelijk beginnen aan die mooie moestuin. Inmiddels heb ik ook moestuinboeken aangeschaft om me in te lezen. Zo hoop ik toch wat moois te kunnen oogsten met de kiddo’s.

Ik ging…

Het water op! Mijn fin is helaas nog steeds niet binnen maar ik ging met mijn lieve vriendin Paula suppen die er nog wel eentje had liggen. Zo kon ik mijn mooie supboard toch mee het water op nemen voor een mooie tocht. Uiteindelijk waren we bijna drie uur onderweg, hihi. Gelukkig vloog de tijd zo snel om en ook al vond ik het toch een beetje spannend, na een paar slagen was ik weer helemaal vertrouwd. Het geeft zo veel rust! Ik kan echt niet wachten tot ik mijn fin binnen heb en de Utrechtse wateren kan gaan verkennen. Ik heb tijdens het wandelen al zo veel routes ontdekt.

Ik kon eindelijk…

Weer buiten de deur koffie drinken. Terwijl de horeca gesloten was, heb ik wel wat koffie to go gehaald, maar echt buiten de deur in een koffiebarretje zitten was natuurlijk not done. Voor Foodies had ik een leuke to-go rubriek opgezet, maar nu was het eindelijk tijd om op pad te gaan. Ik ging naar Cupp, waar ik genoot van een stevige plak bananenbrood en een frisse açaibowl. Meteen begon mijn creativiteit te borrelen, dus inmiddels zit ik er weer nu ik dit artikel schrijf. Wat een andere omgeving wel niet voor je creativiteit kan doen.

Ik bakte…

Hele schattige chocolade broodjes. Het was een soort combinatie van pannenkoeken en brioche. Dat klinkt alleen al goddelijk toch?! Ik zal binnenkort het receptje met jullie delen, zodat jullie er ook mee aan de slag kunnen gaan. Het is zo wonderlijk om de broodjes van een dunne platte mix, te zien rijzen naar een prachtig goudbruin broodje.

Ik kijk uit naar…

Mijn vakantie volgende week. Dan ga ik twee nachtjes slapen bij Zwier in een prachtige tipitent. Ontbijten aan het water, sups om te huren en ohh ik hoop zo dat we een mooie zonsondergang kunnen spotten. Mijn camera gaat mee, dus ik kan echt niet wachten om er mooie foto’s te kunnen maken. Ook mogen we een bootje huren om mee op pad te gaan. Dat heb ik dus nog nooit gedaan, dus ik kijk er extra naar uit!

Oh wat waren het weer fijne weekjes. Ondanks dat mijn eerste werkdag steeds een beetje werd uitgesteld, kon ik dat uiteindelijk toch loslaten. Ook ben ik ondertussen met wat nieuwe lay-outs aan het stoeien voor wat websites en heb ik nieuwe klussen voor Foodies. Alles begint langzaam op zijn plek te vallen en mijn creativiteit is behoorlijk aan het bruisen. Super fijn om in die goede flow mee te kunnen gaan. Hopelijk kunnen jullie ook de kleine geluksmomentjes vinden en gaat het nog steeds goed met jullie! Take care en geniet.

Liefs,
Eline

Comments:

 • Eva

  juni 12, 2020

  Wat een leuk en vrolijk bericht! Suppen lijkt me heerlijk zo in het zonnetje, en zeker in Utrecht <3 Wat een ontzettend leuke blog heb je trouwens!
  Liefs, Eva

  reply...
 • juni 13, 2020

  Ooh ja, rustig een koffie gaan drinken heb ik ook gemist.. Gelukkig kan het weer 😉

  reply...

post a comment