Gelukslijstje #7

Gelukslijstje #7

Een lijstje met allemaal kleine geluksmomentjes, dat is dit gelukslijstje. De afgelopen week heb ik weer heerlijk genoten van het mooie weer en was ik bovenal buiten te vinden, lees mee!

Ik voel me…

Steeds beter en energieker. Zo voelde ik me een paar weken nog een beetje overwhelmed door alle verhuizingen, corona, baan verliezen enz. Nu voel ik me een stuk opgeluchter en energieker. Langzaam hebben ik en mijn vriend onze draai gevonden met het samenwonen en verdwaal ik niet meer tijdens mijn wandelingetjes. Ik heb een heel leuk sollicitatiegesprek in het vooruitzicht waardoor ik me op dit moment ook wel erg opgelucht voel. Ondertussen staat onze staycation voor de deur en zoals je hebt kunnen lezen, zit die boordevol leuke plannen.

Ik at…

Voornamelijk buiten! Zo hebben we heerlijk gepicknickt op het landgoed Amelisweerd waarbij ik stiekem een bestellinkje had geplaatst bij de bakkerij op het landgoed. Met twee verse stokbroden en kruisbessenjam gingen we op pad waarbij we onderweg een fijne picknickplek spotte. Halverwege viel er een buitje over ons heen maar dat mocht de pret absoluut niet bedrukken.

Ook hebben we in het Griftpark al volop gepicknickt, want tja… het is ook wel heel verleidelijk als onze favoriete delicatessenwinkel of koffiebar op de route naar het park ligt.

Ik fietste…

Over de Utrechtse Heuvelrug. Omgeving Utrecht ontdekken is nog nooit zo leuk geweest. Ik fietste en verdwaalde door de mooiste bossen, door winderige weilanden en kabbelende beekjes. De ene keer per ongeluk 55 km, vandaag een bedoelde 90 km. Ja die voel ik wel in de kleine beentjes van me. Maar wat een vrijheid dat het fietsen me geeft! Gaan en staan waar we zelf willen en vooral neerploffen een bankje wanneer we maar willen. Langzaam veranderen mijn beentjes in fietsbeentjes en ik ben heel benieuwd welke tochten we binnenkort nog gaan fietsen.

Ik speel…

De Sims! O dit spel heb ik vroeger zo veel gespeeld. Gezinnetjes aangemaakt, huizen gebouwd en ik had zelfs het huisdieren uitbreidingspakket. Uren heb ik doorgebracht achter de computer en nu heb ik Sims 4! Je moet toch iets in deze tijden. Inmiddels heb ik een virtuele moestuin aangelegd en tiny house gebouwd. Hoe leuk is dat.

Ik kookte…

Nu we allemaal thuis zitten is de keuken mijn beste vriend. Vorige week maakte ik een overheerlijke gebakken rijst schotel met peultjes en baby mais Gisteren maakte ik voor het eerst een eigen pizza deegje (ja from scratch!) en vandaag staat er een fritatta in de oven. Ook lasagne is al een keer gemaakt en uiteraard heb ik pancakes gebakken. Inmiddels hebben we ook een wafelijzer, dus ik ben op zoek naar het best vegan wafel recept. Mijn innerlijke foodie geniet in ieder geval met volle teugen.

Ik kijk uit naar…

Komende donderdag heb ik een heel leuk sollicitatiegesprek op een bso hier in de buurt. Eentje met moestuin, atelier en al. O wat ben ik benieuwd! Ook kijk ik uit naar vrijdag, aangezien dan onze staycation gaat beginnen. Twee weekjes leuke dingen doen, iets minder zorgen maken en vooral veel plezier beleven. Ook in deze tijden is het fijn om even de tijd te nemen voor jezelf en voor elkaar. Mocht ik de baan binnenslepen, dan is het helemaal een perfecte manier om mijn vakantie in te gaan. Ik kijk er in ieder geval ontzettend naar uit!

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Zijn jullie nog allemaal gezond en genieten jullie een beetje van het zonnetje buiten. Ook al is het nog zo lastig om soms positief te blijven, wees ook lief voor jezelf. Haal even een lekker kopje koffie bij je lievelings bar en bestel er dan ook maar een haverkoekje bij. Juist nu mogen we wat liever zijn. Spaar die geluksmomentjes!

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. mei 6, 2020 / 9:07 am

    Buiten kunnen eten == mijn ultieme vakantiegevoel, waar ik ook ben! Wat leuk dat je je een beetje gesetteld voelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *