Gelukslijstje #5

Gelukslijstje #5

Om even stil te staan bij de kleine geluksmomentjes schrijf ik gelukslijstjes. Wie word daar nu niet blij van?!

Ik voel me…

De laatste tijd heb ik echt even mijn draai moeten vinden. Ik was heel erg moe, en heb vooral heel veel op de bank of in bed gelegen als ik vrij was. Ook zei ik iets te veel ja tegen het werk waardoor ik niet zo veel energie meer over had om achter mijn laptop te kruipen om blogjes te typen. Het werd dan eerder Netflixen in bed. Gelukkig heb ik meer vrij en ben ik ook vastbesloten om dit vast te houden. Ik sloot een weekend vrij abonnement af zodat ik in het weekend lekker met de trein op avontuur kan. Dus heel langzaam gaat alles beter en verschijnt dit fijne blogje weer online šŸ™‚

Ik bakte…

Nu ik weer meer energie heb, heb ik ook weer zin om lekker aan de slag te gaan in de keuken. Oftewel ik besloot een poging te wagen met brood bakken. Ik begon met ‘gewoon’ brood. Heel simpel spetbrood uit een pakje van de Lidl. Kost je helemaal niets maar oh wat is het bevredigend als je zelf gekneden brood uit de oven haalt. Die geur!! Ik heb ook al geĆ«xperimenteerd met pesto brood en wil binnenkort een kaneel rozijnenbrood maken. Dat klinkt alleen al heel erg goed, nom nom nom.

Ik plantte…

Wist je dat als je bosui hebt gesneden en je hem weer terug zet in een bakje water, hij vanzelf weer aangroeit?! Dit is een bosui die drie dagen in het water heeft gestaan. Kijk eens hoe snel dat gaat! Je kunt dit ook met prei doen en het is zo simpel, maar zo schattig. Gewoon de natuur zijn werk laten doen en je bespaart ook nog eens geld. Ik ben een trotse groente mama.

Mijn avonden…

Bestaan uit priegelen in mijn schetsboek. De ene keer met potlood, de andere keer met mijn kroontjespen. Ik vind het zo leuk om mijn crea bea los te laten. Het gaat ook steeds beter dus ik ben heel benieuwd hoe mijn tekeningetjes er over een tijdje uitzien! Ik kijk in ieder geval uit naar Sinterklaas want dan heb ik ook houtskool gevraagd en kan ik lekker aan de slag met waterverf.

Ik ging…

Weer naar de sportschool! Oh wat voelt het lekker om mijn sportritme weer terug te hebben. Of het nu boksen, intervaltraining, zwemmen of cross fit is. Heerlijk! Wat een energie om je dag mee te beginnen . Straks die gewichten nog omhoog en knallen maar.

Dit gelukslijstje kan ik misschien wel heel kort voor je samenvatten. Ik zit weer beter in mijn vel! Energie om leuke dingen te gaan doen en lekker actief bezig te zijn. Zowel in de keuken als in de sportschool. En dat is misschien wel het belangrijkste wat ik steeds maar weer blijf leren. Zolang ik trouw blijf bij mezelf, kom ik wel weer in die fijne blije energie.

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. november 28, 2019 / 8:48 pm

  Wat fijn dat je weer momentjes voor jezelf hebt.
  Onwijs leuk dat je zelf een brood hebt gebakken!! <3
  Liefs,
  Evelien

 2. december 2, 2019 / 2:17 pm

  Wat heerlijk om te zien! Wat leuk zo’n lijntekening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *