Gelukslijstje 4

Gelukslijstje 4

De weken vliegen voorbij, de zomervakantie gaat al weer van start. Er is de laatste tijd zo veel gebeurd dat ik het soms allemaal maar nauwelijks kan bevatten. Daarom zijn deze gelukslijstjes zo fijn om even stil te staan bij alle kleine dingen.

Ik voel me…

Weer een beetje meer opgeladen na alle hectiek rondom het afstuderen, werken in een foodtruck, de Nijmeegse vierdagen en ohja ook nog een verhuizing. Het voelt alsof ik de laatste maanden van hot naar her heb gerend en een beetje vergeten om even een pas op de plaats te maken om gewoon simpelweg even te zitten en te ademen. Gek dat je soms zo hard voor anderen bezig bent, dat je jezelf helemaal overslaat. Gelukkig ben ik een paar daagjes ontsnapt naar het hoge noorden van ons mooie kikkerlandje. En wauw dat heeft me verrast, zo ontzettend mooi!

Ik mis…

Ik mis het schrijven en mijn gelukslijstjes enorm. Het grappige was dat zodra ik op vakantie ging ik weer enorme schrijfkriebels kreeg. Ik kwam tot rust en meteen popten er allerlei ideeĆ«n in mijn hoofd die ik dolgraag wilde uitwerken. Nu kan dat natuurlijk niet als je met 40 graden aan een meer ligt, maar ik heb alles opgeschreven in een van mijn vele notitieboekjes. Dus als doel om meer te doen waar ik energie van krijg is dus ook schrijven. Het maakt niet uit waarover, mijn hersenspinsels hier op Dosis Geluk. Ik begon deze blog om mijn zoektocht naar geluk te delen, dus deze struggles horen er ook bij. Oftewel verwacht meer fijne hersenspinsels šŸ˜‰

Ik leer…

Jongens ik ben om hoor, ik heb geleerd om koffie te drinken. En dan ben ik dus ook nog eens een hele kritische koffiedrinker. Het liefst een flat white met havermelk, ja zoek dat maar eens op. Een dubbele espresso met ofcourse de barista opschuimmelk van Oatly, want ja ik heb een melkopschuimer gekocht. Dat krijg je ervan als je een tijdje in een koffiebar hebt gewerkt, dan is de automatenkoffie uit het hotel dus echt niet te zuipen. Ik ben dus een ware koffiedrinkster en nu wordt het nog leuker om lekker op pad te gaan om koffietjes te scoren! Ik geniet er intens van als ik een fijn plekje heb gevonden waar je een praatje kan maken met de eigenaren en ik steeds meer kennis opdoe over koffie. Stiekem heb ik wel barista ambities, maar een voor een. Eerst even genieten van de vakantie.

Ik ontdekte…

Ik ontdekte hoe fijn een andere omgeving kan zijn. Zo ging ik naar Ameland, Groningen en Nijmegen. Ieder om andere redenen, maar iedere plek bracht weer een hele andere energie met zich mee. Ik ontdekte fijne koffiebarretjes, want tja ik ben nu een koffiedrinkster. Ik zwom in onze prachtige Noordzee en kwam erachter dat Groningen echt een super leuke stad is. Ook werd ik meegenomen door mijn nicht om Nijmegen te ontdekken waar ik een klein beetje verliefd op werd. Het is toch echt een veel mooiere stad dan Eindhoven. Oh ik kan niet wachten tot ik weer een dagje terug ga, gewoon voor mijn plezier!

Ik kijk uit naar…

Ik kijk uit naar nieuwe avonturen die nieuwe verhalen met zich meebrengen, die ik dus heel graag met jullie zal willen delen. Ik kijk uit om te gaan solliciteren nu ik ben afgestudeerd en een beetje ritme te creƫren. Ik kijk er al helemaal naar uit om wat meer tijd voor mezelf te hebben nu mijn foodtruck avontuur ten einde is. Fijne avonden op mijn vensterbank en heerlijke ontbijtjes in de tuin. Ik kijk vooral uit naar de toekomst, die nog helemaal open ligt om gevormd te worden.

Dus nu zit ik lekker aan een van de picknickbanken die we in onze tuin hebben staan. Ik ben helemaal zen na een lekkere boksles en een koude douche. Ik heb al een lekker kopje koffie gedronken en heb voor de gezelligheid maar een muziekje opgezet. De zon kruipt steeds meer tevoorschijn en ik schuif steeds maar een beetje op om in de schaduw te kunnen blijven. Het belooft een warme dag te worden, maar wel weer eentje voor op mijn gelukslijstje! Fijne zomer en tot snel…

Liefs,
Eline

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *