Eindelijk geslaagd!

Eindelijk geslaagd!

Jazeker, jullie lezen het goed. Eindelijk kreeg ik het verlossende mailtje dat ik mijn toetsen met een voldoende had afgerond. Na wat verbaasde appjes over en weer betekende dit toch echt dat ik dan eindelijk kan zeggen dat ik ben afgestudeerd!

En wat een opluchting is dit geweest! Mijn laatste twee dossiers die ik moest inleveren heeft echt heel wat uren en bijna tranen gekost, want wanneer is iets nou af? Je wilt iets goeds inleveren, maar perfect is het natuurlijk nooit. Uiteindelijk was ik zelf wel klaar met het verantwoorden en iedere zin nog beter formuleren dus was het tijd om alles te uploaden en er maar het beste van te hopen. Oh wat was dit moment spannend!

Daarna was het natuurlijk afwachten en met alle vrije dagen tussendoor duurde het voor mijn gevoel helemaal een eeuwigheid. Toen ik dacht dat ik de uitslag dan toch echt binnen kreeg, was het helaas een mailtje dat mijn stukken niet ingezien konden worden. Blijkbaar was er iets misgegaan met de koppeling van mijn docent. Maar niet getreurd een paar dagen later kreeg ik een appje dat ik toch echt even mijn mail moest gaan checken. Daarin stond het verlossende woord: voldoende!!!!

YES, de tranen sprongen op dat moment in mijn ogen en ik heb de rest van de dag als een stuiterbal rondgelopen met een glimlach die je niet meer van mijn gezicht af zou krijgen. Eindelijk na vijf jaar heb ik dan eindelijk een diploma. Een andere dan de studie waar ik mee begonnen was, maar ik vind het toch een behoorlijke prestatie om in een jaar een opleiding te behalen waar je normaal twee jaar over doet. Natuurlijk was mijn PABO avontuur niet voor niets geweest, maar mag ik me nu vol trots pedagogisch coach noemen!

De komende zomer zal vooral in het teken staan van werken, want tja een beetje een workaholic ben ik wel. Ik ben twee dagen in de week aangenomen op mijn stageschool als samenwerker waar ik allerlei leuke activiteiten met de kinderen aan het ondernemen ben en natuurlijk nog een BSO aan het opzetten ben. Ook ben ik begonnen in een foodtruck waar ik allemaal super lekkere falafel balletjes mag maken. Ik zal heel veel in Nijmegen te vinden zijn, waar we bijna permanent in juli, augustus en september te vinden zijn op De Kaaij maar daarover vertel ik jullie vast later meer!

Eerst moeten er nog wat dingen geregeld worden voor mijn diploma en ik kan echt niet wachten op het moment dat ik dat papiertje ook daadwerkelijk in mijn handen heb. Dat is echt het kroonwerk van al mijn harde werk, verdriet, keuzestress en liefde voor alle kleine kiddo’s samen. Dan zal ik misschien wel een echt traantje laten en vooral heel veel vreugdedansjes.

Liefs,
Eline

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *