Een nieuwe stap

Een nieuwe stap

Het contract is ondertekend, de sleutels in mijn broekzak. Ondertussen slaat mijn hoofd natuurlijk al helemaal op hol met allerlei verschillende interieur opties. Ik heb namelijk een hele leuke nieuwe stap gezet: ik ben verhuisd!!

Het is allemaal zo ontzettend snel gegaan dat ik het zelf nog maar nauwelijks kan bevatten. Precies een week geleden ging ik kijken naar een studio, maandag nam ik contact op met de verhuurster en diezelfde middag kreeg ik de sleutels in mijn handen. Woensdag en donderdag stonden volledig in het teken van verhuizen en op dit moment heb ik mijn aller eerste nachtje in mijn nieuwe stekje al gehad. Er hangen nog geen gordijnen, ik heb nog geen bank. Ik heb zelfs nog geen lampen want gisteravond kwam ik erachter dat ze het alle zes helemaal niet doen. Ach ja, mijn nieuwe avontuur is begonnen.

Om dit allemaal zo snel te laten verlopen stapte ik gisteren met lood in mijn schoenen in een verhuisbusje. Had ik ooit in een busje gereden? Nope. Was het busje twee keer zo hoog als ik? Jepp. Toch hield ik me groot en man wat voelde ik me badass toen ik de parkeerplaats af reed. Zo’n busje is net een soort tank naast alle andere auto’s. Ik werd af en toe wel raar aangekeken en een keer ging een bocht niet helemaal goed, omdat er iemand in mijn dode hoek zat. Maar uiteindelijk is alles super goed gegaan en heb ik toch wel een angst overwonnen. Kom maar op met die foodtruck van de zomer, dat moet me nu ook wel lukken!

Alle spullen werden uitgeladen, spullen weer terug op hun plek. Een ritje naar de IKEA was ook geen overbodige luxe. Klussen is niet mijn sterkste kant, maar ik heb toch mooi allerlei spijkertjes recht getimmerd. Over jezelf overtreffen gesproken. Gelukkig heb ik ook hele handige ouders en vrienden die mij uit de brand komen helpen voordat alle kastjes schots en scheef zitten. Een likje verf hier en daar, kussentjes op de stoelen en natuurlijk mijn geliefde plantjes voor het raam. Langzamerhand wordt het steeds meer mijn eigen plekje en gaat het aanvoelen als thuis.

Het voelt zo goed om weer op mijn eigen benen te kunnen staan, mijn eigen eten te kunnen koken en vooral iets meer rust in mezelf kunnen vinden. De zomeravonden komen eraan en ik heb weer een heerlijke vensterbank om op te vertoeven, al heb ik gelukkig ook een gedeeld dakterras en een binnentuin. Ik woon namelijk in een prachtig pand wat een oud klooster is geweest. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe hoekjes en zie ik weer een nieuw paadje lopen door de tuin.

Het wordt weer een nieuw avontuur met nieuwe verhalen die ik uiteraard met jullie zal gaan delen. Ook zal ik weer lekker de keuken in duiken om met nieuwe receptjes aan de slag te gaan. Mijn favorieten gaan hier zeker voorbij komen en mijn gelukslijstjes weer rijk gevuld. Oftewel genoeg inspiratie voor een nieuwe dosis geluk!

Liefs,
Eline

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. mei 18, 2019 / 11:41 am

  Wauw, dat is inderdaad ECHT snel gegaan dan. Het is je gegund girl, geniet er lekker van! <3 Liefs!

  • dosisgeluk
   Auteur
   mei 18, 2019 / 2:11 pm

   Dankjewel!! Het is echt zo fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *