Life

De leukste activiteiten nu het weer kouder wordt

activiteiten bij koud weer

Brrrrr, wat is het weer opeens omgeslagen. Het lijkt wel alsof we de herfst hebben overgeslagen en meteen door naar de winter zijn gegaan. Hier heb je een super leuke lijst met activiteiten bij koud weer!

Mijn persoonlijke favoriet is natuurlijk schaatsen! Ik vind het heerlijk om over het ijs te glijden en er hoort een warme kop chocomel met slagroom bij.

Wandelen met een alpaca. Bij ons in de buurt zit nu een alpaca boerderij en dan kun je met ze gaan wandelen en knuffelen. Dat lijkt me echt het schattigste ever!

De bladeren vallen van de boom, dus ga naar het dichtstbijzijnde bos of park en ga lekker wandelen door de bladeren net als vroeger.

Netflix is je beste vriend en aangezien Riverdale weer begonnen is, zou  ik zeggen houd een lekkere Netflix marathon! Haal popcorn in huis, gooi ze in de magnetron en chillen maar.

Soep maken is super makkelijk en perfect voor deze tijd van het jaar. Dus haal die staafmixer tevoorschijn en leer jezelf soep maken.

Boek een weekendje weg. De kerstmarkten zijn volop bezig en hoe leuk is het om die een weekendje te bezoeken. Wordt het Gent, Parijs, Keulen of Berlijn?

Maak je kast winter klaar. Tover jouw garderobe om tot een winters paradijs. Stop al die shorts en zomerjurkjes in een doos en verruil ze voor comfy sweaters en dikke sokken.

Door de kou kom ik helemaal in de kerstsfeer. Ga koekjes bakken met al die leuke figuurtjes van vroeger. Vergeet ze niet te versieren als ze klaar zijn!

Fikkie stoken! Haal de vuurkorf uit de schuur en stook het oud papier op. Zorg voor marshmallows en brandhout en je hebt een super gezellige avond rondom je eigen kampvuurtje.

Ga naar de sneakpreview van de Pathe. Je krijgt een film te zien die nog niet in première is, maar je moet je wel laten verrassen! Zo kom je misschien nog wel tot hele leuke ontdekkingen.

Omarm je innerlijke oma en leer jezelf breien. Zo maak jij jouw eigen warme sjaals in de winter.

Ontdek nieuwe blogs zoals deze! Struin het internet af of lees wat bloggersgroepen door op Facebook. Laat jezelf inspireren.

Plan een me-time avondje en ga lekker in bad. Maskertje op, bruisbal erin en natuurlijk een muziekje op de achtergrond. Time to relax!

Organiseer een friendsgiving met al je vriendinnen. Het is nodig tijd om weer eens bij te kletsen en hoe kan dat nou beter als jullie gezellig samen in de keuken staan. Heb je ook een excuus om die oude kookboeken uit je kast te trekken.

Als het kouder wordt is het vooral heel belangrijk om lekker te doen waar jij je goed bij voelt. Dus trek je even terug in je meest comfy trui en besteed extra aandacht aan jezelf.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Elisa
  november 2, 2018 at 10:22 am

  Wat een super leuk lijstje met ideeën. Wij wandelen hier graag, weer of geen weer en dan door de bossen of het strand. Zalig!

  • Reply
   dosisgeluk
   november 2, 2018 at 11:50 am

   Ja wandelen doe ik zelf ook heel graag. Heerlijk met al die herfstkleuren om je heen.

 • Reply
  Stella
  november 2, 2018 at 7:15 pm

  Wandelen met een alpaca?!?!?!?! Ik moet dit doen in mijn leven, waaaah. Dit gaat op mijn bucket list, hahaha <3 Love it! Echt een fijn lijstje voor de rest ook, ik krijg helemaal zin om al die leuke dingen in te plannen. Liefs!

  • Reply
   dosisgeluk
   november 2, 2018 at 8:44 pm

   Hahaha ja gaaf he! Ik wil dat ook echt doen

 • Reply
  Merel
  november 6, 2018 at 12:55 pm

  Fijne activiteiten heb je in je blog staan! Ik heb al heel wat kunnen afstrepen.

 • Reply
  Anniek
  november 6, 2018 at 1:06 pm

  Ah, wat een fijn artikeltje vol met ideeën! Ik geniet ook echt volop van de herfst hier in Kopenhagen, met veel soep, herfstwandelingen en warme chocolademelk. Het uitmesten van mijn kledingkast staat ook nog op mijn lijstje! Liefs Anniek

Leave a Reply